Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Vei primi creditul în moneda în care ai veniturile (32)

By on 7 September 2015 in Credite IMM

Orice activitate comercială fie ea în domeniul producţiei, serviciilor sau comerţului are anumite riscuri. Unele sunt previzibile şi pot fi preîntâmpinate, alte sunt imprevizibile sau aparent imprevizibile. Aş vrea să vă atrag atenţia asupra unui risc foarte comun dar care poate „îngenunchia” orice societate care-l ignoră.

Moneda

Dobânzi mai mici in valuta

Mulţi antreprenori sunt atraşi de dobânzile mai mici percepute la creditele în valută şi semnează foarte uşor contracte pe 1 până la 5 ani, sau poate chiar mai mul, dar ignoră acest risc al variaţiei bruşte de curs valutar şi al diferenţie de vânzare şi achiziţie a valutei. În momentul când conştientizează riscul la care s-au angajat de cele mai multe ori este prea târziu pentru a mai putea face ceva, şi această neglijenţă le cauzează pierderi semnificative, uneori de până la 15% din valoarea împrumutului.

Vrem să eliminăm acest risc

Pentru a proteja clienţii noştri de asemenea situaţii neplăcute, noi la ROMCOM, sfătuim clienţii noştri să contracteze împrumutul în moneda în care au cea mai mare pondere a încasărilor. Astfel eliminăm acest risc nemaifiind necesar un schimb valutar, clientul virând ratele scadente direct din contul curent de valută în contul ROMCOM de valută.

Informații puse în practică

Dacă ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol înseamnă că apreciezi o informaţie care te poate ajuta în dezvoltarea afacerii tale. Însă un articol tot un articol rămâne. Acum e timpul să aplicăm toate informaţiile pe care le-am acumulat. Consultanţii noştri te aşteaptă cu soluţii testate pentru dezvoltarea afacerii tale.

Tags:

Cristian Miculiț

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM în Arad și în același timp consultant fonduri europene. Are o experiență de 8 ani în domeniul imobiliar, fiind manager de proiect al mai multor proiecte de succes în Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus