Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Creditele pot fi garantate și cu bunuri deținute de alte persoane fizice (21)

By on 14 April 2015 in Credite IMM

Dacă ai pornit o afacere si ai nevoie de finanţare, trebuie să ştii că la ROMCOM garantarea creditului poate fi făcuta şi de alte persoane, care nu sunt direct implicate în afacerea ta, cum ar fi un membru al familiei, prieten sau o cunoştinţă.

Pateneri

De ce e nevoie de garanție?

Necesitatea garantării creditelor decurge din existența riscului de credit. Astfel, finanţatorul – în cazul nostru ROMCOM – trebuie să se asigure că atunci când soliciţi un credit, oferi suplimentar, posibilitatea recuperarii creditului, în situaţia în care planul de afaceri se dovedeşte nefuncţional. Astfel, bunul adus ca şi garanţie reprezintă acoperirea materială a datoriilor legate de creditul pe care l-ai luat.

Cine poate garanta creditul pe care îl iei de la ROMCOM? Totul este frumos! Ai o afacere sau o idee de afacere, ai gasit pe cineva care să te susțină financiar, DAR nu dispui de garanție.

Cine poate garanta?

In cazul creditelor acordate de ROMCOM, partea care garantează poate fi atât proprietarul afacerii finanţată pe credit, cât şi o terță persoană care nu este implicată în afacere. Mai mult, faptul ca o terță persoană (membru din familie, prieten, apropiat) garantează cu bunul propriu pentru credit constituie un plus de încredere in reuşita afacerii tale.

Haideți să vorbim

Dacă aveţi în plan să realizaţi investiţii în perioada următoare sau dacă aveţi nevoie de capital pentru derularea activităţii curente, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic sau prin email la sediul nostru pentru a obţine mai multe informaţii despre modul în care putem veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.

Iar dacă alegeţi să ne vizitaţi personal la sediul nostru pentru a sta de vorbă cu unul dintre consultanţii noştri, vă oferim gratuit, în schimbul acestui efort, şi o cafea excelentă.

Tags:

Sanda Ganea

Despre autor

Despre autor: Sanda este consultant credite ROMCOM, absolventă a Facultății de Drept Dimitrie Cantemir, Cluj Napoca, are experiență în domeniul vânzărilor de 9 ani și jumătate în asigurari pe pozitia de unit manager. S-a alăturat echipei ROMCOM în Februarie 2015. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus