Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit ROMCOM: fără comision de neutilizare a creditului (13)

By on 26 November 2014 in Credite IMM

Care este cea mai mare îngrijorare a dumneavoastră când semnaţi un contract de împrumut de tip linie de credit?

Antreprenorii chestionaţi mi-au raspuns în gereral cu două îngrijorări: prima, cea mai mare, este că nu vor avea banii pentru a rambursa creditul la sfârşitul perioadei de împrumut, iar a doua, faptul că vor plăti comisioane pentru pentru sumele neutilizate, lucru pe care-l consideră incorect din partea creditorului.

Nu voi dezbate acum ce este corect şi ce este incorect din partea creditorului.

La ROMCOM nu percepem comision de neutilizare

Vreau doar să-i informez pe toţi antreprenorii frustraţi de aceste comisioane de neutilizare a creditului că în prezent ROMCOM nu percepe un asemenea comision. Din acest motiv creditul nostru nu se numeşte linie de credit aşa cum este popular denumit acest tip de împrumut, ci credit flexibil, pentru că este intr-adevăr flexibil, el putând fi utilizat oricând fără comisioane suplimentare.

Retrageri și depuneri nelimitate

De asemenea numărul de retrageri şi depuneri este nelimitat ceea ce oferă o şi mai mare flexibilitate acestui tip de credit iar comisioanele sunt 0.

Haideti sa discutăm

Sunt sigur că vi se pare prea frumos ca să fie adevărat, de aceea vă invităm la birourile noastre să vă convingeţi singuri aşa cum au facut-o alţi 1000 de clienţi înaintea dumneavoastră.

Tags:

Cristian Miculiț

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM în Arad și în același timp consultant fonduri europene. Are o experiență de 8 ani în domeniul imobiliar, fiind manager de proiect al mai multor proiecte de succes în Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus