Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Finanţarea producţiei pe perioada unui ciclu/sezon (15)

By on 17 March 2015 in Credite IMM

ROMCOM vine în întampinarea activităţii sezoniere a micilor afaceri şi fermelor cu produse speciale de creditare, care finanţează un ciclu de producţie sau un sezon agricol.

Productie

Astfel, puteţi opta fie pentru un credit punte, în care pe parcursul creditului, plătiţi lunar dobânda şi achitaţi integral creditul la final, fie pentru un credit fără rate, unde la început vi se reţine dobânda aferentă perioadei de creditare, şi la scadenţă rambursaţi creditul. Valoarea creditelor acordate poate varia între 10.000 – 120.000 lei.

Beneficii

Care sunt principalele beneficii pe care le aveţi utilizând aceste produse de creditare specifice?

  • Creditul ROMCOM se pliază pe specificul activităţii sezoniere a afacerii sau fermei Dvs
  • Termenul de rambursare este corelat cu ciclul de producţie, respectiv cu sezonul agricol
  • Pe durata creditului puteţi alege să achitaţi doar dobânzile, sau să nu achitaţi nimic, urmând să rambursaţi creditul la scandenţă, atuci când valorificaţi producţia obţinută
  • Valoarea creditului este corelată cu nevoia de finanţare şi capacitatea de rambursare
  • Ca şi în cazul tuturor creditelor ROMCOM, puteţi obţine finanţarea într-un timp foarte scurt

Creditele ROMCOM pot fi soluţia de finanţare pentru afacerea Dvs dacă activitatea sezonieră a companiei sau a fermei determină o nevoie de capital de lucru pe o perioadă specifică de timp.

Haideți să vorbim

Dacă vreți să aflați mai multe despre finanţarea ciclurilor de producţie cu un credit de la ROMCOM, vă aşteptăm să ne contactați.

Tags:

Sanda Ganea

Despre autor

Despre autor: Sanda este consultant credite ROMCOM, absolventă a Facultății de Drept Dimitrie Cantemir, Cluj Napoca, are experiență în domeniul vânzărilor de 9 ani și jumătate în asigurari pe pozitia de unit manager. S-a alăturat echipei ROMCOM în Februarie 2015. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus