Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Când semnezi un contract de credit devii parte din familia întreprinzătorilor ROMCOM (22)

By on 20 May 2015 in Credite IMM

În procesul de evaluare şi analiză a nevoilor de finanţare ale unei afaceri, reuşim să cunoaştem indicatorii firmei şi perspectivele de dezvoltare. Cunoscând problemele oferim soluţii de finanţare fie prin credite fie prin alte forme de finanţare.

Familia intreprinzatorilor ROMCOM

Încercăm să interacţionăm ca într-o familie, unde membrii familiei se ajută reciproc, astfel că proprietarul unei afaceri care solicită finanţare devine mai mult decât un client, el devine un membru al familiei de întreprinzători ROMCOM.

Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Odată cu semnarea contractului de credit, ai acces la celelalte servicii de dezvoltare pentru afaceri pe care le oferă ROMCOM şi partenerii noştri, poţi participa la evenimentele de training şi networking pe care le organizăm, şi în acelaşi timp experienţa pozitivă în relaţia cu tine, ne ajută să te recomandăm unor potenţiali parteneri de afaceri.

Contactează-ne

Contactează-ne azi pentru a înţelege mai bine cum creditul ROMCOM răspunde nevoii tale de finanţare, şi îţi aduce în plus mult mai multe beneficii.

Tags:

Ibolya Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Ibi este consultant credite şi are o experienţă de peste 10 ani cu ROMCOM. Ibi este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM şi are un portofoliu de peste 80 de clienţi din diverse domenii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus