Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit de la ROMCOM: Adaptat la nevoile tale (7)

By on 21 August 2014 in Credite IMM
Vi s-a întâmplat să contractaţi un credit de investiţii şi după 12 luni sau mai târziu, să vă luptaţi cu ratele lunare, aceasta pentru simplul fapt că dumneavoastră aveaţi nevoie de fapt de o linie de credit, iar banii contractaţi de dumneavoastră au stat luni de-a rândul în contul dumneavoastră fără să aducă profit?
Aşa ceva încercăm să evităm în ROMCOM. Consultanţii noştri vă vor copleşi cu întrebări despre afacerea dumneavoastră, despre modul cum doriţi s-o dezvoltaţi şi despre modul în care doriţi să folosiţi banii acordaţi de noi ca împrumut. De fapt răspunsurile la aceste întrebări ne ajută pe noi să descoperim nevoile afacerii dumneavoastră şi ne ajută să adaptăm oferta noastră la aceste nevoi declarate.
Nevoile dumneavoastră ne-au determinat la crearea a patru produse pentru afacerile dumneavoastră acestea fiind: creditul standard (sau de investiţie), creditul flexibil (sau linia de credit), creditul fără rate şi creditul punte; toate acestea având dobânzile fixe, pentru a creea o siguranţă sporită afacerii dumneavoastră.
Nevoile dumneavoastră ne-au inspirat şi ne-au făcut să introducem şi perioada de graţie de până la 6 luni acolo unde este cazul, astfel că în afacerile unde este necesară o perioadă de timp pentru achiziţia noilor utilaje, construirea noului sediu, etc. – perioadă în care societatea dumneavoastră nu înregistrează o creştere a profitului care să permită plata ratelor, ROMCOM vă scuteşte de la plata împrumutului principal şi se mulţumeşte doar cu plata dobânzilor.
Dacă mai aveţi şi alte sugestii prin care sunteţi convinşi că ROMCOM va putea răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră vă rog să ne vizitaţi la birourile noastre din Oradea, Arad şi Timişoara şi să ni le împărtăşiţi.
Cristian Miculiț

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM în Arad și în același timp consultant fonduri europene. Are o experiență de 8 ani în domeniul imobiliar, fiind manager de proiect al mai multor proiecte de succes în Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus