Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit de la ROMCOM: Flexibilitate (2)

By on 23 July 2014 in Credite IMM
Mediul economic din prezent se caracterizează printr-o mare diversitate de activități economice. Se caută constant domenii noi, inovative, generatoare de profituri mai mari si mai rapide.  Marea noastră provocare este să ne adaptăm constant la specificul acestor activități și să vă oferim de fiecare dată suportul financiar adecvat.  Altfel spus, la ROMCOM beneficiați de o ofertă flexibilă, corelată cu activitatea dumneavoastră. Instrumentele pe care le utilizăm pentru a realiza aceste lucruri sunt cele 4 produse de creditare, fiecare flexibil în felul său:
Creditul Standard este destinat investițiilor pe termen mediu și lung și presupune o rambursare în rate fixe cu dobândă liniară pe o perioadă de până la 60 de luni. Pe parcursul acestei perioade puteți beneficia de o perioadă de grație de până la 6 luni, până când investiția dumneavoastră generează venituri. De asemenea, putem stabili de la început un grafic de rambursare personalizat prin care corelăm rambursarea ratelor cu veniturile generate de afacere: rate mai mari când încasările sunt mai mari și rate mai mici când încasările sunt mai mici.
Creditul FĂRĂ RATE se adaptează perfect la activitățile cu caracter sezonier (agricultură de exemplu). Se acordă pe o perioadă cuprinsă între 3 și 12 luni, în care clientul NU PLĂTEȘTE RATE! Rambursarea se face integral, la scadență, sau în tranșe. (la recoltă, dacă vorbim despre agricultură)
Creditul PUNTE vă ajută să finanțați investițiile realizate cu fonduri nerambursabile. Perioada de rambursare este cuprinsă între 3 și 12 luni, iar dumneavoastră puteți rambursa oricând în această perioadă în maxim 3 tranșe suma împrumutată. De asemenea, dobânda se aplică la soldul rămas de plată.
Creditul FLEXIBIL vă oferă flexibilitatea caracteristică unei linii de credit. Astfel, aveți posibilitatea de a vă optimiza costurile cu dobânda prin efectuarea de trageri și depuneri nelimitate. Prin acest produs, reușim să vă susținem necesarul de capital de lucru și, în plus, în prezent comisionul de neutilizare al liniei de credit este 0%!
Sunt deschis să vă ofer și mai multe detalii legate de flexibilitatea ofertei noastre și să găsim împreună creditul adecvat pentru afacerea dumneavoastră. Cu acest prilej, vă invit la sediul nostru din Oradea, str. Gheorghe Doja, nr. 49/A sau să ne contactați prin email la ionut.craciun@romcom.ro, sau telefonic la 0756 119 085.
Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus