Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit de la ROMCOM: Poți să iei mai multe credite (9)

By on 12 September 2014 in Credite IMM
Investiţiile ne pot ajuta sa creştem şi să ne dezvoltăm afacerea. Cum de multe ori nu avem tot capitalul necesar pentru a profita de oportunităţile care apar, opţiunea contractării unui credit ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivele de dezvoltare.
Dacă sunteţi un client ROMCOM şi aveţi un credit în derulare puteţi contracta un credit suplimentar care să acopere o nevoie de finanţare suplimentară (investiţie nouă, creşterea nevoii de capital de lucru, etc). Condiţia este să evităm să ajungem la supraîndatorare şi să ne încadrăm în plafonul de finanţare pe client, care este de 120.000 lei. De ţinut cont că 2 sau mai multe credite înseamnă 2 sau mai multe scadenţare, şi rate mai mari de achitat în fiecare lună.
De asemenea, istoricul Dvs de plată trebuie să fie unul solid, fără întârzieri de plată, iar garanţia existentă să acopere expunerea suplimentară, sau, dacă e nevoie, să aduceţi o garanţie suplimentară pentru creditul nou.
Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea alături de ROMCOM, vă invit să găsim împreună cel mai potrivit produs de creditare și să-l adaptăm la activitatea dumneavoastră. Ne găsiți la birourile ROMCOM din Oradea, Arad și Timișoara, vă rugăm să ne contactați.

Tags:

Diana Cioncu

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus