Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit de la ROMCOM: Profesionalism (5)

By on 5 August 2014 in Credite IMM
ROMCOM oferă soluţii de dezvoltare pentru întreprinderi mici şi mijlocii prin servicii de finanţare.
Beneficiarii finanţării pot fi societăți comerciale private, înregistrate și autorizate (PFA, II, IF, SRL, SCS, SA), inclusiv afaceri nou-înființate (start-up).
Creditul oferit de Romcom este destinat să ofere soluţii întreprinderilor mici şi mijlocii în mai multe domenii:
  • Achiziţionarea de maşini, utilaje, echipamente noi sau second hand;
  • Modernizarea şi extinderea capacităţii de producţie;
  • Investiţii în construirea sau extinderea infrastructurii (construcții, hale de producţie, grajduri, depozite, solarii, etc.)
  • Achiziții de animale de rasă (producție de lapte, carne, etc.).
  • Investiții realizate cu fonduri nerambursabile
  • Finanțarea activității economice în derulare;
  • Finanțarea stocurilor de mărfuri;
  • Finanțarea necesarului de capital de lucru.
Facem toate eforturile pentru a oferi soluții prompte și profesioniste. Fiindcă profesionalismul poate deveni un termen general vrem să descriem mai pe larg ce înseamnă pentru noi.
În analiza dosarului de credit verificăm fiecare cerere în parte și recomandăm cele mai bune soluții clienților cu pachete personalizate. Ne angajăm să studiem cu maximum de profesionalism cererile de creditare, astfel încât rambursarea creditului să fie potrivită bugetului clientului.
În funcție de eligibilitatea financiară luăm decizia de a aproba sau nu creditul. Refuzăm acordarea unui credit dacă după analiza de eligibilitate rezultă că gradul de îndatorare este prea mare și evităm orice problemă predictibilă de natură financiară.
Ne angajăm să oferim soluții optime pentru re-echilibrarea financiară a eventualelor probleme de rambursare a creditului.
Pe scurt, profesionalismul înseamnă pentru noi, atenție sporită in analiza dosarului de credit pentru a găsi cea mai bună soluție, o decizie responsabilă de aprobare și flexibilitate în găsirea celei mai bune soluții în cazul problemelor de rambursare a creditului.
Pentru a obține mai multe informații despre soluțiile de finanțare ROMCOM, vă invităm să ne contactați telefonic la nr. Tel: 0745-238.630 sau prin email, ibolya.kulcsar@romcom.ro
Ibolya Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Ibi este consultant credite şi are o experienţă de peste 10 ani cu ROMCOM. Ibi este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM şi are un portofoliu de peste 80 de clienţi din diverse domenii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus