Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit de la ROMCOM: Transparenţa (1)

By on 17 July 2014 in Credite IMM
Cunoaşteţi pe cineva care a contractat un credit şi abia după ce a semnat a descoperit unele elemente negative ale contractului, căzând victima grabei şi a lipsei de transparenţă din partea creditorului? De multe ori clientul nu mai citeşte paragraful scris tacticos cu caractere minuscule din contractul de credit sau din condiţiile generale de creditare.
Transparenţa ţine de caracterul nostru ca indivizi şi ca membrii în cadrul organizaţiei ROMCOM şi este o valoare pe care noi o preţuim în aceeaşi măsură ca şi clienţii noştri. Acest subiect poate fi dezbătut în volume întregi dar nu aceasta e intenţia mea.
Vreau doar să clarific de la început că în concepţia noastră ca oameni, transparenţa poate fi percepută ca un lucru semi-opac sau în unele cazuri complet opac. De aceea vreau să demontez această percepţie cu primire la transparenţa ROMCOM chiar şi din minţile celor mai sceptici clienţi ai noştri.
Dacă aveţi curiozitatea să citiţi contractul nostru cadru o să vă convingeţi de transparenţa ROMCOM: nu o să găsiţi taxe de administrare a contractului dumneavoastră, comisioane ascunse, sau paragrafe întregi de text scris cu caractere foarte mici – demne de un studiu microscopic.
Contractele noastre sunt foarte simple conţinând aproximativ 6 pagini şi 2 anexe (scadenţarul şi contractul de ipotecă). Pe lângă acestea veţi observa că ofertele prezentate de noi în pliante şi pe web site-ul nostru sunt păstrate şi în contractele noastre de împrumut şi nu sunt doar o formă ieftină de atragere a clienţilor.
De asemenea consultanţii noştri vă răspund la toate întrebările dumneavoastră într-un mod deschis şi prietenos fără a vă ascunde nici un detaliu legat de ofertele noastre şi costurile noastre.
În cazul în care doriţi să vă dezvoltaţi afacerea, ne-am bucura să vă ajutăm!
Nu dorim să ne credeţi pe cuvânt, ci vă invităm la birourile din Oradea, Arad şi Timişoara.
Cristian Miculiț

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM în Arad și în același timp consultant fonduri europene. Are o experiență de 8 ani în domeniul imobiliar, fiind manager de proiect al mai multor proiecte de succes în Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus