Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit ROMCOM: Perioadă de graţie de până la 6 luni pentru anumite credite (11)

By on 26 September 2014 in Credite IMM
Deşi nu este o practică nouă pe piaţa creditelor, perioada de graţie la plata ratelor este unul dintre instrumentele de marketing intens utilizate în ultimii ani. În perioada de graţie clienţii sunt scutiţi doar de plata ratelor, dobânda aferentă creditului fiind achitată lună de lună.
Perioada de graţie nu este o perioadă în care “poţi sta liniştit” ci este perioada imediat următoare contractării creditului, în care implementezi investiţia pentru care ai contractat creditul – achiziţionezi echipamente, cumperi animale, renovezi sau extinzi spaţiul în care îţi desfăşori activitatea.
Durata perioadei de graţie depinde de durata implementării investiţiei – mai precis de cât e nevoie pentru ca echipamentele achiţionate să înceapă să genereze venituri, din care apoi să poţi rambursa creditul. Perioada de graţie la creditele ROMCOM variază între 1 şi maxim 6 luni, cei mai mulţi clienţi optând pentru perioade de graţie de 3 luni.
Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea alături de ROMCOM, vă invit să găsim împreună cel mai potrivit produs de creditare și să-l adaptăm la activitatea dumneavoastră. Ne găsiți la sediile noastre din Oradea, Arad și Timișoara.

Tags:

Ibolya Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Ibi este consultant credite şi are o experienţă de peste 10 ani cu ROMCOM. Ibi este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM şi are un portofoliu de peste 80 de clienţi din diverse domenii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus