Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Amânarea lansării Operaţiunii 1.1.1 Sprijin financiar în valoarea de până la 1.075.000 lei acordat pentru investiţii în întreprinderile mici şi mijlocii

By on 17 August 2011 in Finanțări nerambursabile

Marţi, 16 august 2011, Organismului Intermediar pentru Axa Prioritară 1Un sistem de producţie inovativ şi eco-eficient din cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice a publicat noul calendar estimativ al lansărilor conform căruia Operaţiunea 1.1.1. Sprijin financiar în valoare de până la 1.075.000 lei acordat pentru investiţii în întreprinderile mici şi mijlocii a fost amânată pentru luna octombrie. Lansarea acestei operaţiuni a fost iniţial anunţată pentru luna septembrie.

Vă reamintim că în cadrul acestei operaţiuni pot depune cereri de finanţare întreprinderile mici şi mijlocii care îşi propun investiţii precum modernizarea liniei de producţie sau înfiinţarea unei noi linii de producţie, achiziţia de utilaje, construcţia/modernizarea spaţiului productiv, achiziţie software, licenţe şi brevete.

Sprijinul nerambursabil variază între 50 şi 70% în funcţie de tipul întreprinderii şi amplasamentul acesteia, dar nu va depăşi 250.000 euro.

Pentru a verifica dacă activitatea pentru care doriţi să accesaţi fondurile nerambursabile este eligibilă şi pentru mai multe detalii cu privire la depunerea cererii de finanţare, vă invităm să luaţi legătura cu unul dintre consultanţii ROMCOM prin email la office@romcom.ro sau la telefon 0259-479.793

ROMCOM

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus