Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Anca Maria Crîznic – Pasiune + Design + Croitorie + Credit ROMCOM

By on 16 May 2017 in Credite IMM

Anca și-a descoperit dragostea pentru cusut și design încă de când era copil. A lucrat multă vreme pentru o fabrică de confecții îmbrăcăminte, unde din nou a avut posibilitatea să învețe și să-și dezvolte aptitudinele de croitor de la designerii și croitorii fabricii. Mai târziu a avut oportunitatea să facă cursuri de croitorie mai avansate.

anca maria criznic

Afacerea proprie

„Am colectat diverse articole despre design și țesături de-a lungul vieții mele, așa că întotdeuna în subconștient am fost pregătită să îmi încep propria afacere.”

Astfel, în 2012, Anca a făcut pasul către afacerea proprie. Una din cele mai mari provocări a fost indentificarea unei locații potrivite. A stat într-un spațiu închiriat timp de 2 ani, însă amplasarea acestuia s-a dovedit nefavorabilă pentru business. Ulterior Anca a găsit o locație mai potrivită, însă avea nevoie de bani pentru a renova noul spațiu.

Finanțare

„Am vrut să iau un împrumut și m-am dus la o bancă locală, însă pentru că nu mă încadram în profilul clientului, cererea mea a fost respinsă. M-am dus la o altă bancă, dar am ajuns în aceeași situație. Unul dintre angajații acelei bănci mi-a sugerat să încerc să iau un credit de la ROMCOM. Colaborarea cu ROMCOM a fost rapidă și ușoară, iar comunicarea foarte bună. Sunt mulțumită de relația cu ROMCOM.”

Cu împrumutul de la ROMCOM, Anca a reușit să renoveze atelierul, să refacă instalațiile și să cumpere mobilier decorativ. De asemenea, tot din banii de la ROMCOM a instalat un sistem cu interfon, pentru că atelierul se află în aceeași curte cu consulatul Italian.

Accent pe calitate

“Mă interesează foarte mult calitatea. Îmi aduc țesăturile din Paris și pentru pernele mele folosesc puf antialergic. Prefer să fac produse de cea mai bună calitate. Vreau ca dragostea și pasiunea mea pentru această afacere să fie văzută prin articolele pe care le realizez manual pentru clienții mei și casele lor. Sper să angajez pe cineva în viitor să lucreze cu mine.”

Ziua de luni

”Este o provocare să administrezi o afacere, dar ceea ce mă mulțumește cel mai mult cu privire la decizia de a merge pe cont propriu este că eu sunt propriul meu șef și îmi place ceea ce fac. Fiecare dimineață începe cu un zâmbet, pentru că știu unde sunt. Am muncit din greu pentru a ajunge unde sunt astăzi. Nu am sentimentul că nu îmi place ziua de luni; iubesc ziua de duminică, dar la fel îmi place enorm și ziua de luni.”

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Mihaela Feier

Despre autor

Despre autor: Mihaela este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM și îngrijirea portofoliului de clienți din Arad. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, a lucrat ca manager în cadrul unei companii avizate pe vânzarea și mentenanța echipamentelor și sistemelor fiscale. Este o persoană dornică de învățare și dezvoltare continuă. Se implică în diverse proiecte sociale și culturale din Arad. Este membru fondator al clubului de public speaking Toastmasters Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus