Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Biroul de credite al Societăţii de Microfinanţare IFN ROMCOM SA, la Timişoara!

By on 28 March 2012 in Credite IMM

Pe fondul crizei existente în segmentul pieţei de creditare din România, criză generată de erorile şi politicile de creditare lipsite de orice disciplină din rândul Băncilor din România, nu este de mirare că dl. Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR, precizează că citez: „Unii se ambiţionează să spună că nu îşi revine creditarea, dar atunci când ai atâtea răni din trecut de vindecat, de badijonat, este greu să vorbeşti de creditare când te ocupi de alte lucruri.”, în cadrul conferinţei internaţionale cu tema Instrumente juridice de restructurare şi relansare a companiilor din România.

Oficialul BNR a precizat că Banca Centrală nu a introdus restricţii ale creditării, pentru că noile norme sunt în avantajul creditorilor şi că este vorba de o disciplinare a creditului, totuşi aceste restricţii limitează accesul la credite pentru mulţi antreprenori din România, limitând astfel posibilităţile de dezvoltare a mediului de afaceri din România, în special pentru antreprenorii mici şi afacerile de familie.

În acest context dorim să aducem la cunoştiinţa antreprenorilor din Timişoara şi regiunea Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin, că de ceva vreme funcţionează biroul de creditare al Societăţii de Microfinanţare IFN ROMCOM SA, la Timişoara, pe strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel (fosta Borzeşti), nr. 1, în incinta BORZEŞTI Office Building, biroul 15.

Pentru cei interesaţi de obţinerea de finanţare pentru afacerea lor actuală sau viitoare îi aşteptăm să ia legătura cu Miler Ciprian Stoica, tel. 0758 835 956 sau ciprian.stoica@romcom.ro, pentru a determina cu exactitate în ce măsură societatea noastră vă poate credita.

Vă aşteptăm cu drag în biroul ROMCOM din Timişoara şi nu numai, pentru a vă oferi consultanţă financiară pentru o viaţă inteligentă din punct de vedere financiar.

Ciprian Stoica

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus