Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Calendarul şi alocările indicative FEADR propuse pentru sesiunile aferente anului 2010

By on 23 March 2010 in Finanțări nerambursabile

APDRP a publicat pe site-ul propriu calendarul şi alocările indicative propuse pentru sesiunile de investiţii prin programul FEADR pentru anul 2010.

Pentru măsurile 312 – “Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de microîntreprinderi” respectiv 313 – “Încurajarea activităţilor turistice” se va organiza câte o sesiune în lunile iunie-iulie. Pentru Măsurile 112 – “Instalarea tinerilor fermieri” şi 121 – “Modernizarea exploataţiilor agricole” se vor organiza câte două sesiuni, în primăvară şi în toamnă.

De asemenea, a fost introdusă schema de finanţare M123 – “Stimularea dezvoltării regionale prin realizarea de investiţii pentru procesarea produselor agricole şi forestiere în vederea obţinerii de produse neagricole” cu un buget total de 99 mil Euro.

Pentru a descărca calendarul şi alocările indicative pentru sesiunile aferente anului 2010 click aici.

Daniel Pop

Despre autor

Despre autor: Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus