Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Calendarul orientativ al lansării operaţiunilor din cadrul POS “Creşterea Competitivităţii Economice”

By on 15 April 2010 in Finanțări nerambursabile

Autoritatea de management pentru Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice” a publicat recent un nou calendar orientativ al lansării operaţiunilor pe domenii de intervenţie.

Pentru clienţii ROMCOM, cel mai aşteptat domeniu de intervenţie este DMI 1.1 Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM, din cadrul Axei prioritare 1 – Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient.

Data estimativă a lansării pentru apelul de proiecte Op. 1.1.1 – Sprijin financiar în valoare de până la 1.075.000 lei acordat pentru investiţii în întreprinderile mici şi mijlocii este Iulie 2010 şi se va face cu depunere continuă, până la epuizarea fondurilor.

Data estimativă a lansării pentru apelul de proiecte Op. 1.1.1 – Sprijin financiar în valoare cuprinsă între 1.075.001 – 6.450.000 lei acordat pentru investiţii în întreprinderile mici şi mijlocii este Septembrie 2010 şi se va face cu depunere la termen.

Calendarul integral al lansării operaţiunilor pe domenii de intervenţie din cadrul POS-CCE este disponibil aici.

Fondurile vor putea fi utilizate pentru achizitionarea de linii de productie, echipamente, investitii in retehnologizari, modernizari sau constructie de hale de productie.

ROMCOM a depus în cadrul apelului de proiecte din 2009 peste 30 de proiecte de finanţare, din care 20 au trecut deja de evaluare şi au semnat contracte de finanţare, celelalte afându-se încă în analiză. Proiectele finanţate care au fost pregătite de consultanţii ROMCOM vizează în special achiziţii de echipamente şi linii tehnologice pentru creşterea competitivităţii.

Pentru a putea solicita finanţare în cadrul POS-CCE, o societate trebuie să aibă între 10 şi 249 angajaţi, să aibă cel puţin un an fiscal integral încheiat, şi să fi înregistrat profit operaţional în 2009.

Pentru mai multe informaţii cu privire la obţinerea de finanţare prin POS-CCE vă invit să contactaţi unul din consultanţii ROMCOM prin email la office@romcom.ro, prin telefon la 0259 479 793 sau completând formularul de contact.

ROMCOM

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus