Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Asigurăm bunurile garantate (40)

By on 10 November 2015 in Credite IMM

Probabil părarea dumneavoastră legată de asigurările de locuinţe coincide cu a mea, de acum o săptămână: sunt bani irosiţi, oricum nu voi fi despăgubit la valoarea reală. Ce s-a întâmplat de atunci?

Asigurari

Un exemplu

Un client, care a garantat împrumutul cu un apartament la etajul 1 al unui bloc de 10 etaje, a avut o inundaţie provocată de un vecin de la etajele superioare. Partea proastă e că apartamentul era proaspăt renovat. Tot tavanul din două camere era distrus şi câteva siguranţe electrice erau sărite. O mare parte din investiţia pe care o făcuse clientul era distrusă şi implicit valoarea garanţiei se deteriorase. Primul gând mi-a fost la asigurarea care i-am făcut-o clientului odată cu semnarea contractului de împrumut. Aşa că am pus mâna pe telefon, am sunat asiguratorul şi i-am explicat situaţia.

Am fost foarte suprins când după o săptămână de la incident m-a sunat clientul mulţumit că şi-a încasat banii de la asigurator. Mi-a povestit cum vecinul de la etajul imediat superior apartamentului, aflat şi el în aceeaşi situaţie, a solicitat şi el despăgubirea daunelor de la asigurator. Difereau doar societăţile de asigurare. După constatarea de rigoare, i s-a comunicat că acea daună nu este cuprinsă în poliţa de asigurare.

Atunci am realizat cât de important este să cunoşti bonitatea companiilor de asigurări.

ROMCOM a testat o bună parte din asiguratorii prezenţi pe piaţă în dorinţa de a consulta clienţii în alegerea unui asigurator de încredere pentru bunurile aduse în garanţie (fie ele mobile sau imobile). Mai mult, în colaborare cu Inter Broker de Asigurare, încheiem aceste poliţe de asigurare, fără ca dumneavoastră să vă deplasaţi sau să depuneţi eforturi sumplimentare. Având deja documentele dumneavoastră depuse la dosarul de credit completăm toate formularele şi chestionarele, solicitate de companiile de asigurări, pentru dumneavoastră.

În cazul în care omiteţi plata poliţei de asigurare, o plătim noi pentru dumneavoastră după care refacturăm acest cost, urmând să ne recuperăm banii odată cu următoarea rată din credit.

Vă invităm la birourile noastre să luaţi legătura cu consultanţii noştri! E atât de simplu.

Tags:

Cristian Miculiț

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM în Arad și în același timp consultant fonduri europene. Are o experiență de 8 ani în domeniul imobiliar, fiind manager de proiect al mai multor proiecte de succes în Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus