Soluții de dezvoltare pentru afaceri

KOSMO CLEAN SRL: antreprenoriat + fonduri guvernamentale + credit ROMCOM = servicii complete de curățenie

By on 17 November 2016 in Credite IMM

Planul inițial al Irinei Stiube viza o carieră în domeniul bancar, la Cluj Napoca. Un eveniment din familie a determinat-o însă să se mute împreună cu soțul ei înapoi la Oradea, orașul natal, și să preia KOSMO CLEAN, afacerea de curățenie începută de mama ei.

kosmo clean srl

Finanțări nerambursabile

În anul 2015, KOSMO CLEAN a aplicat pentru o finanțare nerambursabilă prin programul COMERȚ, cu obiectivul de a cumpăra echipamente de curățenie profesionale.

Cofinanțare

Nevoia de cofinanțare pentru contribuția proprie și termenele strânse de implementare a proiectului au adus-o pe Irina la ROMCOM, unde a obținut un credit de cofinanțare într-un timp scurt.

Proiect implementat cu succes

Astfel a reușit să implementeze cu succes proiectul. Astăzi KOSMO CLEAN prestează servicii profesionale de curăţenie şi întreţinere pentru birouri, locuinţe, hoteluri, spaţii comerciale, depozite, curţi interioare, grădini şi piscine.

Echipă dinamică, echipamente profesionale, și probabil – cel mai important – clienți mulțumiți.

Crește-ți afacerea

Dacă vrei să-ți crești afacerea și ai nevoie de finanțare, contactează-ne pentru a afla cum te putem ajuta cu un credit ROMCOM.

Tags:

Ibolya Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Ibi este consultant credite şi are o experienţă de peste 10 ani cu ROMCOM. Ibi este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM şi are un portofoliu de peste 80 de clienţi din diverse domenii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus