Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Fără costuri de analiză a cererii de credit (44)

By on 23 February 2016 in Credite IMM

Chiar dacă nu contribuie decisiv la constituirea costului total al unui împrumut, comisionul de analiză a dosarului de credit rămâne o taxă importantă permisă de legislaţia în vigoare, pe care băncile încearcă s-o utilizeze fie ca element în strategia de marketing, fie ca un factor de atragere a unor venituri suplimentare.

Calculator rate
Comision de analiză

Folosită mai cu seamă inainte de criza financiara ca element de marketing, pentru a creşte atractivitatea unui produs de finanţare prin bine-cunoscuta sintagmă ”FĂRĂ COMISION DE ANALIZĂ”, taxa şi-a păstrat în mica măsură menirea, foarte multe instituţii de credit folosind în prezent comisionul de analiză pentru a majora nivelul incasărilor din partea clientilor imprumutaţi.

Analiza ofertelor de creditare disponibile in portofoliile celor mai mari zece bănci locale arată faptul că analiza dosarului poate să coste, in funcţie de tipul, destinaţia şi moneda împrumutului, iar valoarea comisionului de analiză a dosarului de credit se poate constitui ca factor de influenţa în decizia potenţialilor clienți.

Credite imm fără comision de analiză

ROMCOM nu percepe un comision de analiză a cererii de credit, dar in cazul aprobării creditului, există un comision de acordare, taxă ce acoperă cheltuielile noastre generate cu ocazia semnării creditului. De altfel, după ce am identificat nevoia de finanțare și creditul care ți se potrivește cel mai bine, vei primi întotdeauna o ofertă de credit cu toate costurile creditului.

Haideți să discutăm

Pentru orice informaţii referitoare la creditele acordate de ROMCOM, te invitam sa ne contactezi prin telefon, email sau personal la sediul nostru.

Tags:

Ibolya Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Ibi este consultant credite şi are o experienţă de peste 10 ani cu ROMCOM. Ibi este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM şi are un portofoliu de peste 80 de clienţi din diverse domenii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus