Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Echipa ROMCOM

ROMCOM este o echipă tânără şi dinamică, dornică de noi provocări şi cu scopul declarat de a oferi cele mai bune soluţii clienţilor. Experienţa în rezolvarea cu succes a peste 500 de proiecte de finanţare, consultanţa în afaceri şi programele de training implementate recomandă echipa ROMCOM ca fiind partenerul cel mai potrivit pentru administrarea resurselor clienţilor astfel încât succesul să fie asigurat.

Vlad Mihuţ
Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003.
Imre Kulcsar
Imre este membru de bord și directorul Fundaţiei ROMCOM. Lucrează în cadrul ROMCOM încă din 1991. De asemenea, Imre este membru în consiliul de administraţie al IFN ROMCOM SA.
Daniel Pop
Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud.
Diana Caba
Diana este directorul financiar al IFN ROMCOM SA, divizia de microfinanţare din cadrul ROMCOM. Diana este speciliazată în servicii de microfinanţare, şi înainte de ROMCOM a lucrat ca director financiar în cadrul Integra România.
Claudia Pop
Claudia este responsabilă pentru registrele contabile de la Fundaţia ROMCOM, ROMCOM INVEST şi ROMCOM Training. De asemenea, Claudia este expert contabil şi oferă servicii de consultanţă financiară şi fiscală. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2002.
Emanuel Cadar
Emanuel lucrează în cadrul biroului din Oradea, şi este specializat în scrierea de proiecte de finanţare pentru întreprinderi de producţie şi servicii.
Traian Marc
Traian lucrează în cadrul biroului din Oradea, şi este specializat în scrierea de proiecte de finanţare pentru întreprinderi de producţie şi servicii.
Marcel Niculas
Marcel Niculaş
Marcel lucrează în cadrul biroului din Oradea. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Marcel a lucrat ca manager de calitate în cadrul unei companii de IT, a avut o experiență bogată și în domeniul fondurilor europene.
Peter Kulcsar
Peter este managerul departamentului de training și trainer certificat Persolog din 2008, fiind responsabil pentru programele de dezvoltare profesională și personală oferite clienților noștri.
Otilia Blaga
Otilia s-a alăturat echipei ROMCOM imediat după absolvirea Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel, la începutul lui Septembrie 2009. Otilia lucrează la implementarea proiectelor finantate prin fonduri europene, împreună cu echipa de consultanţi din Oradea.
Cristi Jugariu
Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010.
Johanna Kulcsár
Johanna s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în octombrie 2012. A absolvit studii de management la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene şi proiecte de cercetare.
Dana Fetea
Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții.
Mihaela Feier
Mihaela Feier
Mihaela este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM și îngrijirea portofoliului de clienți din Arad. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, a lucrat ca manager în cadrul unei companii avizate pe vânzarea și mentenanța echipamentelor și sistemelor fiscale. Este o persoană dornică de învățare și dezvoltare continuă. Se implică în diverse proiecte sociale și culturale din Arad. Este membru fondator al clubului de public speaking Toastmasters Arad.
ionut craciun v2
Ionuț Crăciun
Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013.
Mihai Cengher
Mihai este consultant credite Romcom în cadrul biroului din Târgu Mures din septembrie 2014. Înainte de ROMCOM a lucrat timp de 3 ani și jumătate tot în instituții financiare nebancare ca și consultant credite pentru agricultură.
Corneliu Cadar
Corneliu s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în iulie 2014. A absolvit Facultatea de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene și fonduri de la bugetul de stat.
Loredana Moraru
Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014.
Raul Mazilu
Raul Mazilu
Raul este consultant credite ROMCOM în biroul din Timișoara. Licențiat în drept la Universitatea de Vest Timișoara și absolvent al Masteratului în Dreptul Uniunii Europene (UVT). Are o experiență de 3 ani în domeniul bancar.  Este președinte al Asociației LiderJust. Raul s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2017.
Sergiu Badescu
Sergiu Badescu
Sergiu este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații de Vest, Timisoara Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, specializarea Economie și Afaceri Internationale și actual masterand, specializarea International Corporate Finance (lb. engleza)  în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2017.
Sus