Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Dezvoltă-ți afacerea cu ROMCOM!

By on 11 February 2014 in Credite IMM
Ne aflăm incă la început de an, moment prielnic pentru antreprenori să își stabilească obiectivele pentru anul în curs, precum și planurile de dezvoltare pentru afacerea lor. Vă propunem să vă faceți aceste planuri alături de ROMCOM, un partener de încredere cu un istoric de peste 20 de ani în furnizarea de soluții de dezvoltare pentru întreprinderile mici și mijlocii din România. Toată această experiență o punem la dispoziția dumneavoastră cu un singur scop: Să vă ajutăm să vă creșteți afacerea!
Dacă vă aflați la început de drum, înarmați cu planuri mărețe, ROMCOM vă ajută să faceți primii pași. Vă oferim finanțarea și consultanța necesară pentru un start excelent. Știm că nu aveți acces la împrumuturile bancare, motiv pentru care un împrumut ROMCOM reprezintă cea mai inspirată soluție. De ce? Pentru că e simplu, rapid și flexibil !  Birocrația este redusă, nu există costuri ascunse, iar ratele le fixăm împreună, în funcție de capacitatea dumneavoastră de rambursare.
Întreprinzătorii care doresc să se dezvolte investind în spaţii de producţie sau birouri, achiziţii de echipamente, terenuri agricole  ș.a.m.d au la dispoziție creditele ROMCOM pentru investiții cu o perioadă de rambursare de până la 5 ani și o dobândă fixă. Astfel, ei pot beneficia de o perioadă de grație la începutul perioadei de finanțare și chiar de un scadențar de rambursare personalizat.
În plus, activitatea curentă a unei firme trebuie susținută permanent printr-un  flux de numerar sănătos. Așadar, dacă aveți nevoie de bani pentru acoperirea nevoilor curente, pentru completarea stocului de marfă, achiziție de materie primă etc. vă punem la dispoziție creditul FLEXIBIL, un produs foarte util care funcționează pe principiul liniei de credit. Acesta se acordă pe o perioadă de un an,  dobânda se aplică doar la suma utilizată și, în plus, nu plătiți comisioane pentru suma neutilizată.
Pentru că fiecare afacere este diferită, încercăm să vă oferim produse unice, personalizate, adaptate la activitatea dumneavoastră. Pentru acest lucru, construim o relație durabilă cu clienții noștri, pentru a-i cunoaște cât mai bine și pentru a le susține planurile de fiecare dată.
Dacă doriți să creșteți și să vă dezvoltați alături de ROMCOM, vă invităm să ne vizitați la sediul nostru din Oradea sau să ne contactați prin email la ionut.craciun@romcom.ro, sau telefonic la 0756 119 085.
Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus