Soluții de dezvoltare pentru afaceri

FEADR alocă fonduri suplimentare pentru microîntreprinderile din zonele rurale

By on 22 June 2010 in Finanțări nerambursabile

FEADR a publicat un raport de selecţe suplimentar pentru proiectele depuse în 2009 în cadrul măsurii 312. Fondurile suplimentare alocate au fost de 341.779.051,48 lei, din care s-au finanţat 473 de proiecte cu câte 80 de puncte, care nu au fost cuprinse în primele rapoarte de selecţie din cauza valorilor mari.

Astfel, încă 15 proiecte de investiţii elaborate de ROMCOM având o valoare eligibilă cumulată de 16.136.175 lei au fost electate pentru finanţare în cadrul raportului de selecţie suplimentar. Proiectele vizează achiziţia de utilaje şi echipamente pentru activităţi de producţie şi servicii în zone rurale. Valoarea eligibilă medie a acestor proiecte este de 1.075.745 lei.

Rapoartele de selectie suplimentar in variant integrală este disponibil aici.

Vă reamintim că în prezent este deschisă o nouă sesiune de cereri de finanţare pe măsura 312 – “Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi”. Prin această măsură, micro-întreprinderile din zonele rurale pot obţine finanţare nerambursabilă de 70% din valoarea eligibilă a proiectelor de investiţii, în limita sumei de 200.000 Euro. Cererile de finanţare se pot depune până la 15 iulie, iar bugetul total alocat măsurii 312 este de 95.857.420 Euro.

Pentru mai multe detalii despre despre cum poţi obţine finanţare nerambursabilă prin Măsura 312, completează formularul de contact.

Daniel Pop

Despre autor

Despre autor: Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus