Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Fonduri nerambursabile pentru înființare service auto

By on 21 February 2012 in Finanțări nerambursabile

Prin programul FEADR Masura 312 se urmărește dezvoltarea economiei rurale prin înființarea de activități non-agricole, încurajându-se antreprenoriatul în rândul tinerilor și a femeilor. Printre multitudinea de activități eligibile pentru finanțare nerambursabilă prin acest program există posibilitatea de atragere de fonduri și pentru înființarea de service auto în mediul rural.

În acest an sesiunea de depunere a proiectelor pentru acest program va fi in luna August. Suma maximă care se poate solicita este 200.000 EUR. Beneficiarii acestori fonduri nerambursabile pot fi micro-întreprinderi sau persoane fizice (neînregistrate ca și agenți economici dar care se angajează ca până la semnarea contractului de finanțare să se autorizeze și să funcționeze ca și microîntreprinderi)

Beneficiarii eligibili trebuie să îndeplinească câteva condiții:

  • să fie bărbat sub 40 de ani sau femeie (fără limită de vârstă)
  • să fie înregistrați și să își desfășoare activitatea în mediul rural
  • trebuie să se facă dovada dreptului de proprietate sau de folosire (pentru minim 10 ani) a terenului pe care urmează să fie amplasată investiția

Pentru înființarea unui atelier de service auto sunt eligibile următoarele tipuri de cheltuieli:

  • construcția clădirii necesare desfășurării activității de service auto
  • dotarea spațiului cu utilaje și echipamente specifice
  • software, patente, licențe
  • consultanța în vederea realizării proiectului.

Dacă doriți mai multe detalii sau să contractați consultanță în vederea realizării unui proiect pentru atragerea de finanțare nerambursabilă pentru înființare service auto, vă rog să mă contactați pe e-mail: bertold.domokos@romcom.ro sau pe telefon: 0740 795 882.

Bertold Domokos

Despre autor

Despre autor: Bertold s-a alăturat echipei ROMCOM în august 2011, imediat după absolvirea facultății. Este consultant fonduri europene și lucrează în cadrul biroului din Oradea. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus