Soluții de dezvoltare pentru afaceri

IMM-urile pot depune proiectele pentru POSCCE începând cu 06 Septembrie 2010

By on 10 August 2010 in Finanțări nerambursabile

Organismul Intermediar pentru IMM anunţă lansarea Cererii de propuneri de proiecte pentru schema de ajutor financiar nerambursabil A2 – Sprijin financiar nerambursabil de până la 1.075.000 lei pentru întreprinderile mici şi mijlocii din cadrul Operaţiunii a) – Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile a DMI 1.1., Axa Prioritară 1 a Programului Operaţional Sectorial – Creşterea Competitivităţii Economice. Pentru prezenta cerere de propuneri de proiecte se publică varianta finală a Ghidului Solicitantului, aprobat prin Ordinul Ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri nr. 1461 din 9.08.2010, împreună cu formularele aferente.

Înscrierea on-line a proiectelor va începe in data de  06.Septembrie. 2010 ora 9,00 în cadrul secţiunii speciale deschisă pe site-ul web al OI IMM  http://oiimm.mimmcma.ro

Aplicaţia de înregistrare on-line va ramâne deschisă şi se vor putea înscrie proiecte individuale până la acoperirea dublului bugetului alocat fiecărei regiuni în parte, dar nu mai târziu de 3 luni de la data deschiderii aplicaţiei.

Termenul de depunere: depunerea proiectelor se face în termen de 7 zile lucrătoare de la data înregistrării on-line.

Locul de depunere: proiectele se pot depune la sediul Organismului Intermediar pentru POS CCE din Str. Poteraşi nr.11, sector 4 Bucureşti (luni–joi între orele 9.00–16.00 şi vineri 9.00–14.00 ) sau la sediul oricărui Oficiu Teritorial pentru IMM  şi Cooperaţie (OTIMMC)

Peter Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Peter este managerul departamentului de training și trainer certificat Persolog din 2008, fiind responsabil pentru programele de dezvoltare profesională și personală oferite clienților noștri. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus