Soluții de dezvoltare pentru afaceri

IMPORTANT – SE LANSEAZĂ PROGRAMUL START

În data de 29 Iulie 2013 se lansează Programul START prin care se poate accesa finanţare nerambursabilă de până la 100.000 lei.

Prin acest program, pot accesa finantare firme nou-înfiinţate sau firme cu activitate, dar cu o vechime de cel mult 2 ani de la înregistrarea la Registrul Comerţului. Valorea alocaţiei nerambursabile este cel mult 100.000 lei şi contribuţia proprie este min. 30% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Obiectul finanţării: echipamente tehnologice, mijloace de transport marfă, aparate şi instalaţii de măsura, control şi reglare, licenţe, software, echipamente IT, mobilier, realizare site de prezentare, promovare online a activităţii societăţii şi servicii de consultanţă.

Dacă doriți să beneficiați de acest program, contactați-ne prin email la johanna.kulcsar@romcom.ro sau telefonic la 0753-148.411.

Johanna Szűcs Kulcsár

Despre autor

Despre autor: Johanna s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în octombrie 2012. A absolvit studii de management la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene şi proiecte de cercetare. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus