Soluții de dezvoltare pentru afaceri

IMPORTANT – Se lansează programul COMERȚ 2014

În data de 24 Aprilie se lansează Programul COMERŢ, prin care se poate accesa finanţare nerambursabilă de până 80.000 lei.

Prin acest program, pot accesa finanţare firme cu activitate de min. 1 an în domeniul de comerţ şi servicii. Valoarea alocaţiei este de 80.000 lei şi contribuţia proprie este min. 20% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Ca și cheltuieli eligibile sunt active corporale (echipamente IT, cititoare cod de bare, cântare electronice, aparate de marcat, stivuitoare, mobilier, mijloace de transport, spații comerciale, etc.), active necorporale (licente, brevete, software, mărci, francize, etc.) și alte tipuri de cheltuieli (sistem de management al calității, promovare online, cursuri de dezvoltare, consultanță, etc.).

Pentru acest program există o grilă de evalure a proiectelor depuse, acestea urmând a fi finanțate în ordinea descrescătoare a punctajului, în limita bugetului programului.

Pentru a verifica dacă sunteți eligibili pentru o finanțare prin acest program, pentru informații suplimentare sau pentru contractarea serviciilor de consultanță în vederea pregătirii unui proiect de finanțare prin acest program, vă invităm să ne contactați la tel.: 0753-148.411 sau prin e-mail: johanna.kulcsar@romcom.ro

Johanna Szűcs Kulcsár

Despre autor

Despre autor: Johanna s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în octombrie 2012. A absolvit studii de management la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene şi proiecte de cercetare. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus