Soluții de dezvoltare pentru afaceri

IMPORTANT – Se lansează programul SRL-D 2014

În data de 10 Martie se lansează Programul SRL-D prin care se poate accesa finanţare nerambursabilă de până la 10.000 euro.

Prin acest program, pot accesa finanţare firme nou-înfiinţate de tip SRL-D. Valoarea alocaţiei nerambursabile este 10.000 euro şi contribuţia proprie este min. 50% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Obiectul finanţării: echipamente tehnologice, mijloace de transport marfă, aparate şi instalaţii de lucru, licenţe, software, echipamente IT, mobilier, realizare site de prezentare, mărfuri şi materii prime, promovare online a activităţii societăţii şi servicii de consultanţă.

Beneficii suplimentare sunt: scutirea de la plata contribuțiilor sociale pentru cel mult 4 salariați și garanții de stat pentru creditul contractat.

Pentru a verifica dacă sunteți eligibili pentru o finanțare prin acest program, pentru informații suplimentare sau pentru contractarea serviciilor de consultanță în vederea pregătirii unui proiect de finanțare prin acest program, vă invităm să ne contactați la tel.: 0753-148.411 sau prin e-mail: johanna.kulcsar@romcom.ro

Johanna Szűcs Kulcsár

Despre autor

Despre autor: Johanna s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în octombrie 2012. A absolvit studii de management la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene şi proiecte de cercetare. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus