Soluții de dezvoltare pentru afaceri

IMPORTANT – Se lansează programul START 2014

În data de 17 Martie se lansează Programul START, prin care se poate accesa finanţare nerambursabilă de până la 100.000 lei.

Prin acest program, pot accesa finanţare firme nou-înfiinţate şi cu activitate de cel mult 2 ani de la înregistrarea la Registrul Comerţului. Valoarea alocaţiei nerambursabile este de 100.000 lei şi contribuţia proprie este min. 20% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Ca și cheltuieli eligibile sunt active corporale (echipamente, utilaje, mijloace de transport marfă, echipamente IT, etc.), active necorporale (licente, brevete, software, mărci, francize, etc.) și alte tipuri de cheltuieli (promovare online, cursuri de dezvoltare, consultanță, etc.).

Pentru acest program există o grilă de evalure a proiectelor depuse, acestea urmând a fi finanțate în ordinea descrescătoare a punctajului, în limita bugetului programului.

Pentru a verifica dacă sunteți eligibili pentru o finanțare prin acest program, pentru informații suplimentare sau pentru contractarea serviciilor de consultanță în vederea pregătirii unui proiect de finanțare prin acest program, vă invităm să ne contactați la tel.: 0753-148.411 sau prin e-mail: johanna.kulcsar@romcom.ro

Johanna Szűcs Kulcsár

Despre autor

Despre autor: Johanna s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în octombrie 2012. A absolvit studii de management la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene şi proiecte de cercetare. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus