Soluții de dezvoltare pentru afaceri

MARANATHA SOUND & MUSIC SRL

By on 4 May 2011 in Finanțări nerambursabile

Interviu

Beneficiar: MARANATHA SOUND & MUSIC SRL
Valoare proiect: 510.000 RON
Titlu proiect: Achiziție de echipamente
Program: FEADR – Măsura 312

Descriere


MARANATHA SOUND & MUSIC este o microintreprindere infiintata in anul 2010, avand sediul in Com. Sânmartin, Jud. Bihor. În anul 2010, societatea a solicitat finanţare nerambursabilă prin programul FEADR, măsura 312, pentru proiectul “Achizitie de echipamente la SC MARANATHA SOUND & MUSIC SRL din Sat Sânmartin, Com. Sânmartin, Jud. Bihor”.

Prin proiect, MARANATHA SOUND & MUSIC urmareste infiintarea unui studio audio pentru a activa pe piata serviciilor de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală precum si de sonorizare de evenimente. Serviciile oferite vor include productia de spoturi publicitare, negative audio, inregistrari piese muzicale, mastering, editare audio, sonorizări nunţi, evenimente, concerte muzicale, mixaje. De asemenea, prin proiect se vor crea 4 locuri noi de muncă.

Valoarea totală a proiectului de investiţie este de app. 154.000 Euro, iar finanţarea nerambursabilă este de 84.700 Euro, reprezentând 70% din cheltuielile eligibile.

Consultanţii ROMCOM au fost responsabili pentru elaborarea cererii de finanţare şi în prezent lucrează la implementarea proiectului.

ROMCOM

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus