Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Probabil “ultimul tren” pentru finantarea retehnologizarii si modernizarii intreprinderilor din industria prelucratoare, pana in 2014

Pana in 10 Iulie 2012 este deschisa singura sesiune de depuneri de proiecte din 2012 pentru Programul de finantare POS CCE, Masura 1.1.A2. – Sprijin financiar în valoare de până la 1.065.000 lei acordat pentru investiţii pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

Pentru ca este o singura sesiune anul acesta pentru aceasta masura si pentru ca termenul de depunere a proiectelor s-a mai si prelungit cu 40 de zile fata de termenul initial prevazut la inceputul anului, este posibil ca intreaga suma disponibila sa fie acoperita de proiecte si sa nu mai existe anul viitor o alta sesiune de depunere de proiecte.

Reamintim ca suntem in exercitiul bugetar al UE 2007-2013 si urmatorul exercitiu bugetar va fi 2014-2020. Astfel ca liniile de finantare care sunt deja inchise sau se vor inchide in acest an, cel mai probabil nu se vor mai deschide pana in 2014. Si daca se vor redeschide, cel mai probabil se vor modifica conditiile de finantare.

Este un semnal de alarma pentru intreprinzatorii care activeaza in industria prelucratoare, care au incheiat anul 2011 pe profit si au planuri de investitii in modernizare si retehnologizare pentru urmatoarea perioada, sa tina cont de aceasta ultima oportunitate din 2012 si sa se grabeasca sa depuna proiectele in termenul stabilit pentru a mai putea beneficia de ultimele finantari ale acestui exercitiu bugetar UE.

Firma ROMCOM prin consultantii ei va sta la dispozitie pentru pregatirea proiectelor si indrumare in implementarea lor. Pentru detalii contactati-ne la 0259-479.793 sau pe e-mail la office@romcom.ro

Cristi Jugariu

Despre autor

Despre autor: Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus