Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM te creditează şi te promovează!

By on 13 September 2010 in Credite IMM

Pentru că ne pasă de succesul afacerii tale, vrem să fim alături de afacerea ta, atât prin finanţarea ei în condiţii foarte avantajoase pentru tine dar şi prin promovarea ei pe Internet.

Vrei să îţi extinzi afacerea? Ai nevoie de finanţare pentru o producţie mai mare? Ai nevoie de un utilaj nou ca să fii mai competitiv? Lichidităţile afacerii tale suferă din cauza crizei? Împrumutul de la ROMCOM poate fi cea mai bună soluţie; şi în plus, în perioada 15.09.2010 – 31.12.2010, pentru orice credit luat de la ROMCOM (suma contractată să fie minim 25.000 RON), vei primi gratuit un site de prezentare a afacerii tale pe Internet, un domeniu „.ro” gratuit pe viaţă şi găzduire a site-ului gratuită pentru 1 an.

Tot ce trebuie să faci este să contactezi imediat unul din ofiţerii noştri de credite prin intermediul formularului de contact, prin telefon la numărul 0259 479 793, sau prin e-mail office@romcom.ro

Dorin Pantea

Despre autor

Despre autor: Dorin este consultant credite şi responsabil pentru promovarea creditelor ROMCOM prin intermediul birourilor ROMCOM din ţară. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2007. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus