Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Soluții rapide de finanțare

By on 31 March 2011 in Credite IMM

În lumina articolului scris de colegul meu, nu cu mult timp în urmă (FONDURILE EUROPENE NU NE AŞTEAPTĂ) cu privire la faptul ca una din condiţiile cele mai importante pentru accesarea fondurilor europene este răbdarea, şi în lumina ultimelor discuţii avute cu diverşi clienţi interesaţi de a găsi soluţii pentru obţinerea lichidităţilor necesare în derularea proiectelor, afacerilor sau ideilor antreprenoriale, m-am gândit că ar fi o idee bună să prezint în cele ce urmează poate soluţia cea mai rapidă de a obţine finanţare pentru aceste demersuri – CREDITELE.

Este adevărat, că de cele mai multe ori interesul este destul de scăzut pentru a accesa un credit, parte fiind din dezgustul lăsat de birocraţia obţinerii unui răspuns cu privire la o posibilă accesare a unui credit, piedicile, actele necesare, taxele prezentate şi cele ascunse, informaţiile ascunse (frazele acelea scrise cu litere mici, mici pe contracte), clauzele indescifrabile – înţelegi doar dacă eşti specialist financiar sau jurist… încât nu e de mirare că îţi trebuie curaj… sau „pe cineva” – o aşa zisă pilă, pentru a te apuca de accesarea unui credit. Pe lângă toate acestea mai trebuie să plăteşti şi dobânda şi mai ales să garantezi cu ceva… nimeni nu dă credit, în special pentru persoane juridice, fără garanţii – ceea ce vedem în reclame, să nu uităm că… sunt doar reclame, gesturi ieftine (deşi totuşi costisitoare ţinând cont de costul spaţiului de emisie sau publicitar) pentru a determina clienţii să calce pragul instituţiei bancare sau non-bancare.

Deci una peste alta, mai avantajos este să te chinui cu identificarea unor soluţii de finanţare nerambursabila. În definitiv, dacă tot te chinui, măcar să existe posibilitatea accesării unor fonduri care, fie ele şi în procente de 50%, 60%, 70%, sau în cele mai fericite cazuri 100% să ţi se ramburseze. Deşi, şi în această situaţie este nevoie de putere financiară pentru realizarea investiţiei, abia ulterior urmând rambursarea.

Dar, mai mult decât atât, ce faci dacă ideea, proiectul sau afacerea ta nu poate aştepta între 4 şi 8 luni?! Ce faci dacă ai nevoie de lichidităţi în următoarele 30 de zile?!

EXISTĂ SOLUŢII! FĂ UN CREDIT LA IFN ROMCOM SA!

Tot ce trebuie să ai sunt următoarele:

  • un vehicul economic pentru care să soliciţi creditul (PFA, II, IF, SRL, SA etc.) – se poate şi start-up, adică fără activitate până în prezent sau nou înfiinţat;
  • documente financiare anterioare (identificarea rentabilităţii afacerii);
  • garanţie imobiliară pentru 120% din valoarea creditului, nu neapărat în proprietatea solicitantului;
  • un mic plan de afaceri – să identificăm sustenabilitatea ideii

Având acestea poţi solicita până la 120.000 de RON, pentru o perioadă de 60 de luni, la o dobândă de 12% pe an.

În maxim 5 zile de la furnizarea acestor informaţii îţi oferim un răspuns, fără a plăti, taxă de analiză dosar, evaluare garanţie etc. ANALIZA DOSARULUI ESTE GRATUITĂ!

Singurele costuri sunt:

  • 3 % din valoarea creditului solicitat, comision de acordare credit. Atenţie se plăteşte doar în cazul acordării creditului. Dacă nu se dă creditul analiza dosarului, evaluarea garanţiei şi consultanţa acordată sunt gratuite;
  • Aproximativ 1 % din valoarea creditului sunt taxele notariale pentru scrierea ipotecii – se plăteşte la notar;
  • Asigurarea imobilului pe care se scrie ipoteca.

Dacă eşti din judeţele Bihor, Cluj, Galaţi, Maramureş, Mureş, Sălaj, Satu Mare, şi Suceava, te aşteptăm să iei legătura cu reprezentanţii IFN ROMCOM SA, la tel. 0259 479 793, sau prin email la office@romcom.ro pentru mai multe detalii.

Pentru clienţii din Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş puteţi oricând să mă contactaţi la tel. 0758.835.956 sau la email ciprian.stoica@romcom.ro.

Acestea fiind spuse, dacă afacerea nu suportă amânare, dacă ai nevoie urgentă de capital de lucru, capital pentru investiţii nu mai aştepta, contactează-ne! Mai multe detalii, calcul rate etc. şi pe pagina de facebook a IFN ROMCOM SA.

Ciprian Stoica

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus