Soluții de dezvoltare pentru afaceri

UPDATE: Oportunităţi de finanţare nerambursabilă de până la 85% prin GAL (Grupuri de Acţiune Locală) în judeţul Bihor

Grupurile de Acţiune Locală sunt entităţi ce reprezintă parteneriate public-privat, constituite din reprezentanţi ai sectorului public, privat şi civil, desemnaţi dintr-un teritoriu rural omogen, care vor trebui să îndeplinească o serie de cerinţe privind componenţa, teritoriul acoperit şi care vor implementa o strategie integrată pentru dezvoltarea teritoriului.

În continuare, vă prezentăm oportunităţile de finanţare prin GAL în judeţul Bihor. Dacă vă situaţi în una dintre comunele beneficiare, prezentate în fişierul PDF ataşat acestui articol, aveţi şanse să obţineţi finanţare nerambursabilă pentru afacerea dvs. prin asociaţiile GAL.

Pentru mai multe detalii despre aceste programe de finanțare, pentru verificarea eligibilității și pentru consultanță în vederea obținerii finanțării sunteți invitați să ne contactați prin telefon 0753-148.411 sau email johanna.kulcsar@romcom.ro

Johanna Szűcs Kulcsár

Despre autor

Despre autor: Johanna s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în octombrie 2012. A absolvit studii de management la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene şi proiecte de cercetare. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus