Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Ești beneficiar de finanțare prin programul Start-UP Nation? ROMCOM te poate ajuta în implementarea proiectului

Start-UP Nation este un program guvernamental multianual prin care se acordă un sprijin de până la 200.000 RON firmelor nou înființate.  10.000 de proiecte aprobate în cadrul Start-Up Nation 2018 se află în prezent în diverse stadii de implementare, iar ROMCOM poate fi un partener în asigurarea cofinanțării proiectului și asigurării capitalului de lucru. Află mai jos cum.

Cofinanțare prin ROMCOM

Dacă ești beneficiar de finanțare în cadrul programului Start-UP Nation, ROMCOM te poate ajuta:

  • Dacă valoarea proiectului tău este mai mare de 200.000 RON, și achizițiile vizate prin proiect nu sunt acoperite integral de finanțarea neramburasbilă, ROMCOM îți poate da un credit de cofinanțare de până la 120.000 RON
  • Dacă pe lângă investițiile făcute cu finanțare nerambursabilă ai nevoie de capital de lucru, ROMCOM îți poate oferi până la 120.000 RON pe o perioadă de 12 luni, bani care să te ajute să pornești cu bine afacerea ta și să generezi venituri cât mai repede.
  • De asemenea, dacă te afli în imposibilitatea obținerii unui credit bancar de cofinanțare, sunt șanse foarte mari să găsești o soluție de finanțare de tip credit punte de la ROMCOM de până la 200.000 RON.

De ce ROMCOM?

Pentru că experiența noastră în finanțarea Start-UP-urilor este foarte consistentă, până în prezent, finanțând sute de firme nou înființate, multe dintre ele încă din prima zi de activitate ! De asemenea, clienții noștri au apreciat întotdeauna rapiditatea si flexibilitatea de care am dat dovadă de fiecare dată, mai ales în situațiile în care până să ajungă la ROMCOM s-au lovit doar de refuzuri. 

De asemenea, experiența anului trecut cu programul Start-UP Nation ne-a învățat că, deși este un program extrem de util și finanțarea nerambursabilă este de 100% în limita sumei de 200.000 RON, în multe cazuri beneficiarii de finanțare nu au fonduri pentru pornirea efectivă a activității. Astfel, ROMCOM poate asigura atât un credit punte, cât și finanțare pentru cheltuieli neeligibile prin Programul Start-UP Nation, cum ar fi: amenajarea spațiului de producție, construcții pentru desfășurarea activității, achiziții de echipamente second-hand necesare pentru completarea fluxului de producție. De asemenea, la ROMCOM oferim credite pentru capital de lucru, inclusiv societăților nou înființate.

Contactează-ne

Merită să purtăm o discuție pentru că suntem experți în finanțarea afacerilor mici, aflate la început de drum. Împreună, putem găsi o soluție rapidă, eficientă și flexibilă, astfel încât afacerea ta Start-UP să-și înceapă activitatea cu dreptul. Contact prin telefon la 0756119085 sau prin e-mail la ionut.craciun@romcom.ro .

Tags: ,

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus