Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Cine suntem

ROMCOM: Soluţii de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM este o organizaţie româno-elveţiană cu 30 de ani de experienţă în furnizarea de soluţii de dezvoltare pentru întreprinderi mici şi mijlocii prin servicii de finanţare, consultanţă şi instruire în domeniul afacerilor. Programul ROMCOM a demarat în Oradea în anul 1991, la iniţiativa organizaţiei Christliche Ostmission din Worb Elveţia, avându-i ca membri fondatori pe domnii Georges Dubi, Mario Bruhlmann, Erno Veres si Emeric Kulcsar.

Credite IMM

În perioada 1992-2021, ROMCOM a finanţat peste 2.800 proiecte de afaceri, prin care s-au creat şi susţinut peste 11.000 de locuri de muncă. Creditele ROMCOM sunt acordate prin intermediul Societăţii de Microfinanţare IFN ROMCOM SA, din fonduri alocate de finanțatori instituționali internaționali care includ Social Impact AG, COOPEST, Symbiotics și Fondul European de Investiții.

Consultanță în afaceri și finanțări nerambursabile

ROMCOM CAPITAL PARTNERS este divizia de servicii de consultanţă din cadrul ROMCOM, specializată în atragerea de finanţări nerambursabile. Începând cu 2004, ROMCOM a reuşit să obţină finanţare nerambursabilă pentru peste 1000 de proiecte de investiţii, cu o valoare cumulată de peste 500 milioane lei.

Training

ROMCOM TRAINING furnizează servicii de instruire în domeniul afacerilor. Pe lângă seminariile deschise propuse oamenilor de afaceri, trainerii ROMCOM TRAINING oferă şi soluţii particularizate de instruire în cadrul seminariilor interne.

Sus