Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Termeni și condiții

Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati “Termenii si Conditiile” noastre.

ROMCOM poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini.

Site-ul www.romcom.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile ROMCOM includ reclama, diverse anunturi, mesaje administrative neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Prin agrearea termenilor acordati dreptul ROMCOM de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord ca ROMCOM nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a datelor dvs. ROMCOM nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori.

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii informatiilor si materialelor pe care le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.

Va obligati sa NU faceti urmatoarele lucruri:

  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

ROMCOM nu garanteaza credibilitatea si acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori;

ROMCOM isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

ROMCOM nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere.

Continutul site-lui, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea ROMCOM sau al terte parti care a dat dreptul ROMCOM sa il foloseasca.

ROMCOM are de asemenea dreptul sa stearga comentariile / materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Sus