Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Echipa ROMCOM

ROMCOM este o echipă tânără şi dinamică, dornică de noi provocări şi cu scopul declarat de a oferi cele mai bune soluţii clienţilor. Experienţa în rezolvarea cu succes a peste 500 de proiecte de finanţare, consultanţa în afaceri şi programele de training implementate recomandă echipa ROMCOM ca fiind partenerul cel mai potrivit pentru administrarea resurselor clienţilor astfel încât succesul să fie asigurat.

Vlad Mihuţ
Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003.
Imre Kulcsar
Imre este membru de bord și directorul Fundaţiei ROMCOM. Lucrează în cadrul ROMCOM încă din 1991. De asemenea, Imre este membru în consiliul de administraţie al IFN ROMCOM SA.
Daniel Pop
Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud.
Claudia Pop
Claudia este responsabilă pentru registrele contabile de la Fundaţia ROMCOM, ROMCOM INVEST şi ROMCOM Training. De asemenea, Claudia este expert contabil şi oferă servicii de consultanţă financiară şi fiscală. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2002.
Emanuel Cadar
Emanuel lucrează în cadrul biroului din Oradea, şi este specializat în scrierea de proiecte de finanţare pentru întreprinderi de producţie şi servicii.
Traian Marc
Traian lucrează în cadrul biroului din Oradea, şi este specializat în scrierea de proiecte de finanţare pentru întreprinderi de producţie şi servicii.
Marcel Niculas
Marcel Niculaş
Marcel lucrează în cadrul biroului din Oradea. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Marcel a lucrat ca manager de calitate în cadrul unei companii de IT, a avut o experiență bogată și în domeniul fondurilor europene.
Peter Kulcsar
Peter este managerul departamentului de training și trainer certificat Persolog din 2008, fiind responsabil pentru programele de dezvoltare profesională și personală oferite clienților noștri.
Otilia Blaga
Otilia s-a alăturat echipei ROMCOM imediat după absolvirea Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel, la începutul lui Septembrie 2009. Otilia lucrează la implementarea proiectelor finantate prin fonduri europene, împreună cu echipa de consultanţi din Oradea.
Cristi Jugariu
Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010.
Dana Fetea
Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții.
ionut craciun v2
Ionuț Crăciun
Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013.
Mihai Cengher
Mihai este consultant credite Romcom în cadrul biroului din Târgu Mures din septembrie 2014. Înainte de ROMCOM a lucrat timp de 3 ani și jumătate tot în instituții financiare nebancare ocupând funcția de consultant credite pentru agricultură.
Loredana Moraru
Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014.
Cristian Mazilu
Cristi este consultant credite ROMCOM, absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara. Are o experiență de aproximativ 12 ani în sistemul bancar, dar şi în consultanţă juridică şi de dezvoltare/organizare de business. S-a alăturat echipei ROMCOM în Aprilie 2018.
Ștefania Bagosi
Ștefania este consultant credite junior ROMCOM, studentă în anul II la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, specializarea Finanțe-Bănci. Ștefania este o persoana ambițioasă și dornică de afirmare, capabilă să răspundă cu profesionalism cerințelor clienților.
Porojan Teodora Amalia
Teodora este economist în cadrul ROMCOM Oradea, din septembrie 2018. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice Oradea, specializarea Finante-Banci. Inainte de a veni in echipa ROMCOM, a lucrat in sistemul bancar, fiind Coordonator Operatiuni la o banca din Oradea. Este o persoana perseverenta, atenta la detalii, o persoana pe care te poti baza.
Sus