Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Bio Plant Arad SRL: Hai să împădurim România cu un credit ROMCOM

În țara noastă a venit vremea să investim în aerul pe care îl respirăm. Cum? Prin puieții din pepiniera Bio Plant Arad, care are o experiență de 30 ani în domeniu, având o gamă variată de pomi fructiferi, coniferi și aluni. Societatea este înscrisă ca participant/furnizor în Programul Național de Împădurire, oferind un pachet complet care conține: consultanță, proiectare spații verzi, implementare și întreținere pentru aproape toate tipurile de arbori.

“Aveam nevoie urgentă de finanțare pentru achiziționarea unei propriețăți, care să mă ajute să mă extind și să duc afacerea la un alt nivel. ROMCOM a fost soluția cea mai bună, prin rapiditate și flexibilitate.”, declară Ioan Horga după accesarea creditului de investiție extins.

Bio Plant Arad SRL este situat în loc. Seleuș jud. Arad, fiind de găsit și pe internet, la adresa www.bazarulverde.ro.

Ne bucurăm că putem contribui și noi la o Românie mai cutată.

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale:

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Contactează-ne pentru mai multe detalii: 0758/835.956.

Tags: ,

Sus