Soluții de dezvoltare pentru afaceri

CASA ISABEL – pensiune agroturistică cu credit ROMCOM

Isabel este o fetiță norocoasă, pentru că a fost binecuvântată cu o mamă tânără antreprenoare din județul Hunedoara. De la numele ei se trage și numele pensiunii agroturistice Casa Isabel, un loc special care a fost finalizat în 2021, situat în localitatea Vâlcele, Județul Hunedoara.

Casa Isabel impresionează prin cele 4 camere duble cu băi proprii, un salon primitor și o bucătărie bine utilată. Accesul în dormitoare este facil și direct, fără a fi necesar să treci prin alte încăperi, oferind o experiență de cazare intimă și confortabilă.

De asemenea, pensiunea dispune de multiple facilități pentru turiști, care includ o terasă spațioasă, parcare privată, un loc de joacă minunat pentru copii, zonă de barbeque, piscină și chiar un ciubăr în curtea unității.

Anamaria, proprietara pensiunii Caza Isabel, a ajuns în contact cu ROMCOM atunci când a căutat finanțare pentru două proiecte importante: o piscină atrăgătoare și o sală de întâlniri și evenimente, care să aducă un plus de valoare pentru oaspeți. Am apreciat mult curajul și determinarea ei, și cu creditul de la ROMCOM, Anamaria a transformat cele două vise în realitate.

Ambițiile tinerei întreprinzătoare merg însă mult mai departe, așa că Anamaria lucrează deja la alte idei care să contribuie la creșterea afacerii ei în domeniul turismului rural. Echipa ROMCOM își propune să continue să sprijine această creștere, iar planurile viitoare promit noi realizări remarcabile.

Ne mândrim cu clienții noștri și suntem bucuroși să împărtășim această poveste de succes. Dacă și tu vrei să dezvolți o afacere sau ai o idee de afaceri și te întrebi de unde să începi, sună-ne la numărul de telefon 0744457015 și hai să discutăm despre cum putem face împreună lucruri mari.

 

Tags: ,

Sus