Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Casa Radu: Traiul autentic bihorean îmbinat cu facilitățile prezentului, cu credit de la ROMCOM

Complexul turistic Casa Radu, situat în pitoreasca regiune Zece Hotare, din judetul Bihor, oferă o experiență unică celor care doresc să se relaxeze într-un loc retras și liniștit. Această locație specială este cunoscută pentru peisajele sale montane spectaculoase și atmosfera sa autentică, fiind ideală pentru cei care vor să evadeze din agitația orașului și să se reconecteze cu natura. În plus, proximitatea față de atracțiile turistice din Șuncuiuș face din Casa Radu un punct de plecare excelent pentru diverse aventuri turistice.

Ideea din spatele afacerii îi aparține dlui Radu Ioan, un întreprinzător cu multă experiență, care în perioada COVID a căutat o locație în care să poată “evada” din oraș. Așa a găsit un loc retras din cătunul Măguran, satul Zece Hotare, și a văzut potențialul de a achiziționa câteva case vechi, tradiționale, și de a le echipa cu facilități moderne, de care să se bucure atât el, cât și oaspeții.

Radu a apelat la două credite de la ROMCOM, primul pentru a finaliza achiziția caselor tradiționale și a terenului pe care erau situate, și al doilea credit pentru dotarea și echiparea facilităților de cazare. Procesul de obținere a creditelor a fost simplu și rapid, și i-au folosit flexibilitatea necesară pentru a primi turiști la scurt timp după finalizarea achiziției.

Complexul include în prezent 3 unități: Casa Radu, o casă veche de zeci de ani, renovată complet, în care s-a pastrat arhitectura și materialele de lemn și piatră; Casa de Piatră, o casă tradițională românească cu ziduri de piatră de 60 cm lipite cu lut și var, și Casa Zece Frați, o casă reclădită pe structura unei vechi case de lemn datând de peste 120 de ani. La acestea se adaugă un loc de grătar, un jacuzzi, un amfiteatru în aer liber și alte facilități moderne.

La ROMCOM am avut mii de clienți care au luat un credit atunci când afacerea lor a fost la început de drum, și care s-au bucurat să obțină finanțare simplu, rapid și flexibil. Pentru a accesa un credit ROMCOM, completează formularul de contact sau sună la numărul 0763134887.

Tags: ,

Sus