Soluții de dezvoltare pentru afaceri

De la angajat la antreprenor cu atelier propriu de tâmplărie cu un credit ROMCOM

Domnul Daneliuc a lucrat ca angajat în domeniul prelucrării mobilei și al tâmplăriei până în iunie 2023, când a decis să facă o schimbare și să preia proiecte pe cont propriu.

În prezent, el realizează diverse lucrări de tâmplărie pentru interioare, parchetări, scări interioare, recondiționări uși, recondiționări mobilier, montaj mobilier, chiar și confecționare mobilier. Atelierul de producție este situat lângă locuință, și este echipat cu toate uneltele necesare pentru activitate.

Pentru a-și susține afacerea aflată la început, domnul Daneliuc a solicitat un credit pentru capital de lucru de la ROMCOM. În 7 zile creditul a fost aprobat, și afacerea aflată la început a avut fondurile necesare pentru a contracta și susține cât mai multe proiecte posibile.

Domnul Daneliuc s-a dovedit a fi nu doar un meșter priceput, ci și un antreprenor determinat și ambițios, iar creditul acordat de ROMCOM a reprezentat un pas crucial în stabilirea fundațiilor unei afaceri de succes.

Ne mândrim cu clienții noștri și suntem bucuroși să împărtășim această poveste de succes. Dacă și tu vrei să dezvolți o afacere sau ai o idee de afaceri și te întrebi de unde să începi, sună-ne la numărul de telefon 0763134887 și hai să discutăm despre cum putem face împreună lucruri mari.

Tags: ,

Sus