Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Four Seasons Body Spa – Salon de remodelare corporală cu credit ROMCOM

În lumea antreprenoriatului, inițiativa și viziunea pot duce la transformarea unui vis în realitate. Așa s-a întâmplat și în cazul salonului de remoderale corporală din Deva numit Four Seasons Body Spa, care a găsit sprijinul de care avea nevoie în creditele de investiții oferite de IFN ROMCOM SA. Acesta a fost un pas vital, mai ales că băncile au refuzat să ofere finanțare pentru această afacere, iar rezultatele ulterioare au fost remarcabile.

Simona Raicea, antreprenoarea din spatele acestui proiect a avut curajul să-și urmeze pasiunea pentru frumusețea corporală și să deschidă un salon de remodelare corporală în Deva. Lansarea a avut loc în iulie 2021, iar de atunci, aceasta și-a dedicat timpul și eforturile pentru a oferi servicii de înaltă calitate clienților săi.

Chiar dacă domeniul de înfrumusețare corporală are multiple beneficii, dna Raicea a întâmpinat dificultăți în obținerea finanțării necesare pentru achiziționarea unor echipamente moderne și performante. Cu toate eforturile depuse, băncile au respins cererea sa de credit. Ne bucurăm însă că doamna Raicea a rămas hotărâtă să-și urmeze visurile, și după o căutare, a descoperit oferta IFN ROMCOM SA în mediul online.

După aplicarea online, dna Raicea a fost contactată rapid de un consultant ROMCOM, și în urma discuțiilor și evaluărilor, a primit un credit de investiții, deschizând astfel uși neexplorate pentru salonul său. Cu sprijinul financiar primit, a reușit să achiziționeze echipamentele necesare pentru remodelare corporală, sporind calitatea serviciilor oferite și atrăgând mai mulți clienți.

A trecut deja un an de la investiție, iar salonul de remodelare corporală din Deva se bucură de un flux constant de clienți mulțumiți. Reputația și recunoașterea în comunitate au crescut semnificativ, iar dna Raicea se arată recunoscătoare pentru sprijinul financiar primit în momentul oportun.

Dacă și tu ai un business și te confrunți cu provocări financiare, suntem aici să te sprijinim. Discută cu noi pentru a afla mai multe despre cum creditele de investiții pot transforma afacerea ta. Poți să ne suni la numărul 0758.835.956 sau poți să ne lași aici datele tale de contact și vom lua noi legătura cu tine.

Împreună, putem transforma visul tău în realitate!

Tags: ,

Sus