Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Iobaghini Food – Paste Proaspete cu credit de la ROMCOM

Într-o lume în care gustul autentic și ingredientele de calitate sunt la mare căutare, Iobaghini Food s-a născut dintr-o pasiune profundă pentru pastele făcute în casă, cunoscute sub numele de paste proaspete. Cu o rulotă mobilă, Iobaghini Food aduce savoarea autentică a Italiei direct în farfuriile clienților din Sântandrei (Jud. Bihor) și nu numai.

Iobaghini Food își începe povestea cu ingrediente simple, dar esențiale: făina grifică și ouăle proaspete. Acestea sunt singurele componente ale pastelor proaspete, produse cu ajutorul unei mașini automate profesionale în rulota noastră comercială. Fiecare preparat este realizat cu grijă și dedicare, oferind un gust autentic și o experiență culinară de neuitat. 

Un Meniu Variat și Delicios

Pastele proaspete de la Iobaghini Food sunt acompaniate de o selecție diversificată de sosuri delicioase. De la clasicul carbonara la sofisticatele paste cu fructe de mare, quattro formaggi, creveți cu dovlecel, și amatriciana, fiecare preparat este gândit să satisfacă cele mai rafinate gusturi.

 Sprijinul ROMCOM – punct important în demararea activității Iobaghini Food

Începuturile unei afaceri pot fi pline de provocări, iar sprijinul potrivit poate face diferența. Pentru Iobaghini Food, acest sprijin a venit din partea ROMCOM, care a oferit un credit esențial în faza de startup. Acest sprijin financiar a permis ca Iobaghini Food să-și achiziționeze echipamentele necesare și să își pună în practică viziunea de a aduce paste proaspete pe mesele clienților.

“ROMCOM ne-a oferit încrederea și suportul necesar pentru a ne dezvolta afacerea. Datorită acestui sprijin, am reușit să ne echipăm rulota cu cele mai bune utilaje și să ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine: să gătim paste delicioase”, afirmă soții Iobaghi, fondatorii Iobaghini Food. 

Pasiune și Dedicare în Fiecare Farfurie

La Iobaghini Food, pasiunea și dedicarea sunt ingredientele secrete ale fiecărui preparat. De la selectarea atentă a celor mai bune ingrediente până la tehnicile tradiționale italiene de preparare a pastelor, fiecare pas este realizat cu o atenție meticuloasă la detalii.

Fondatorii Iobaghini Food sunt motivați de dragostea lor pentru bucătăria italiană și de dorința de a împărtăși această pasiune cu clienții lor. Fiecare rețetă este testată și perfecționată pentru a asigura un gust autentic și o textură perfectă. Astfel, pastele devin o experiență culinară menită să aducă bucurie și satisfacție.

Pentru a savura delicioasele paste proaspete de la Iobaghini Food, îi puteți găsi în locația fizică de la intrarea în Sântandrei, sau îi puteți urmări pe Facebook, Tiktok și www.iobaghinifood.com.

Indiferent că începi o nouă afacere, așa cum au făcut soții Iobaghi, sau doreşti să contractezi un credit pentru a-ți dezvolta activitatea, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre creditele de la ROMCOM. Pentru a accesa un credit ROMCOM, completează formularul de contact sau sună la numărul de telefon 0722862151 pentru mai multe detalii.

Tags: ,

Sus