Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Primul tonomat de flori în Oradea finanțat cu credit ROMCOM

Anca este o tânără artistă cu spirit de antreprenor ce a avut un vis… Visul și pasiunea ei pentru frumos au devenit o idee de afacere. Însă Anca nu s-a oprit doar la idee, ci a facut un plan și apoi a trecut la acțiune.

Astfel, în anul 2021, Anca a deschis o florărie în centrul orașului Oradea unde a început să creeze buchete și aranjamente florale unicat. Anca are darul de a aduce zâmbete și multă bucurie clienților ei prin aranjamentele deosebite pe care le face. Atunci când pui pasiune în ceea ce faci, lucrurile încep să se miște și iți doresti să oferi mai mult clienților. Și pentru că dorea să le ofere acces non stop clienților la buchete și aranjamente florale, a apărut ideea unui tonomat de unde să poți cumpăra flori la orice oră.

„Programul meu este limitat. Fiecare aranjament este creat de mine și investesc timp pentru fiecare în parte, așa încât fiecare buchet să transmită o poveste mai departe. Este povestea celui care îl dăruiește sau povestea persoanei care îl primește. Am văzut în afara țării astfel de tonomate, unde buchetele de flori sunt păstrate în condiții optime, iar clientul are acces la ele la orice oră. Poate să plătească cu cardul sau cash și are cel puțin 8 buchete de unde poate să aleagă. M-am interesat și sunt căteva tonomate de flori și în Romania, dar destul de puține. Eu aș vrea să aduc unul în Oradea ” – mi-a spus Anca în cursul anului trecut.

Tonomat de flori… mi-a plăcut pe loc această idee ingenioasă! Nici măcar nu știam că există așa ceva.

Într-o zi de decembrie, Anca m-a sunat să-mi spună că a găsit un tonomat de vănzare în România și că are nevoie de o finanțare rapidă. Fiind deja clienta noastră, cunoștea condițiile de creditare de la ROMCOM, precum și faptul că rapiditatea este unul din avantajele creditelor noastre. În decurs de o săptămâna, Anca a primit creditul care a ajutat-o să își împlinească visul. Astfel, ROMCOM a fost lângă ea și a susținut-o în cele mai importante decizii pe care le-a luat în afacerea ei, inclusiv atunci când a instalat singurul tonomat de flori care există în Oradea pe strada Madach Imre nr. 1 – 5, lângă teatrul Regina Maria.

Afacerea continuă să se dezvolte și Anca a reușit să deschidă și al doilea punct de lucru la parterul magazinului Crișul Shopping Center.

Suntem mândri de clienții noștri și ne bucurăm să scriem despre succesul lor. Vrei și tu să dezvolți o afacere? Ai o idee și nu ști de unde să începi? Sună la numarul de telefon 0756119088 și hai să povestim.

Tags: ,

Sus