Soluții de dezvoltare pentru afaceri

SLIM BEAUTY STUDIO – salon de remodelare corporală cu credit ROMCOM

Este adevărat că viața este plină de suișuri și coborâșuri, și că este important să avem un obiectiv clar pentru a ne ajuta să ne ghidăm pe drumul nostru. Încă din copilărie, Bea Posvay – fondatorul Slim Beauty Studio – a fost pasionată de frumusețe, și acest lucru a ajutat-o să se impună peste ani în domeniul saloanelor de înfrumusețare.

Bea a început să studieze cosmetica la doar 20 de ani și a reușit să-și croiască propriul drum în această industrie competitivă. Ulterior ea a decis să se specializeze și în activități de remodelare corporală prin deschiderea în Satu Mare a salonului Slim Beauty Studio. Astăzi, acesta este unul dintre cele mai cunoscute saloane din zonă care oferă proceduri faciale şi corporale.

Slim Beauty Studio a utilizat un credit ROMCOM pentru achiziționarea unui aparat wellness de tip Infratrainer, care este o bicicletă orizontală fitness, ce combină efectele tuburilor radiante infraroşii cu efectul unui aparat de terapie magnetică. Investiţia în acest echipament a fost importantă deoarece aduce o serie de beneficii pentru clienţi, cum ar fi detoxifierea organismului prin transpiraţie crescută şi metabolismul accelerat, eliminarea toxinelor, creşterea vitalităţii şi îmbunătăţirea stării de spirit.

În demersul de solicitare a creditului de la ROMCOM, Bea a apreciat în mod deosebit faptul că ROMCOM a avut flexibilitatea de a găsi o soluție de finanțare potrivită pentru nevoile și contextul ei, iar achiziția aparatului wellness cu credit ROMCOM a ajutat-o să facă încă un pas către obiectivul de a avea un salon de înfrumusețare de top.

Este important să ne ținem de obiectivele noastre și să fim determinați în eforturile noastre pentru a le atinge. Este uimitor să vedem cât de multe poate realiza un antreprenor prin muncă și angajament. De aceea, fie că începi o afacere nouă, fie că vrei să îți duci afacerea la următorul nivel, ne-am bucura să te ajutăm în acest demers cu un credit ROMCOM. Tu vii cu idea, iar noi cu soluția de finanțare.

Sună la numarul de telefon 0771 546 679 și hai să vorbim.

Tags: ,

Sus