Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Workshop DISC persolog: Descoperă-ți personalitatea!

Introducere

Te preocupă dezvoltarea ta personală? Îți oferim un curs practic, unde vei obține o evaluare clară asupra stilului tău comportamental, vei descoperi punctele tari ale personalității tale și vei realiza un plan personalizat pentru creșterea succesului la locul de munca și în relații cu oamenii din jur!

Ce câștigi dacă participi?

  • Înțelegi mai profund comportamentul propriu și al celorlalți
  • Identifici punctele tale tari și slabe, și potențialul tău de dezvoltare
  • Obții sfaturi personalizate pentru creșterea performanței
  • Îmbunătățești eficiența în mediul personal și profesional

Ce conține cursul?

  • Introducere: comportamentul și personalitatea
  • Obținerea propriului Profil Comportamental persolog
  • Înțelegerea stilului comportamental propriu și al altora
  • Interpretarea graficelor și a rezultatelor individuale
  • Dezvoltarea de strategii pentru creșterea succesului în relații și în muncă

Unde și când?

Acest curs poate fi livrat în Oradea, la sediul Romcom, sau în localitatea dvs, chiar la sediul companiei, și în perioada propusă de dvs, în funcție de disponibilitatea trainerului nostru!

Cine va susține cursul?

Avem traineri certificați în mai multe orașe din România. Vă vom propune un trainer în funcţie de domeniul sau locația dvs.

Cât costă?

Prețul se stabilește în funcție de numărul de participanți și condițiile de organizare. Contactaţi-ne la numărul 0747.222.521. sau la adresa info@persolog.ro şi vă pregătim o ofertă personalizată!

Ce spun alții despre acest curs?

“Am participat la acest curs împreună cu liderii din echipa mea și am rămas plăcut surprins cât de mult am învățat în doar câteva ore. Este într-adevăr în măsură să te ajute în dezvoltarea ta personală!” Ernő Nagy, Senior Manager, FLP

“Acest workshop este un mijloc foarte bun pentru autocunoaștere spre succes!” Sziraczki Stefan, Agency Manager, ING Life Insurance

“Workshop-ul persolog te ajută să îți descoperi personalitatea și înveți cum să interacționezi cu cei din jur!” George Adam, Sales Manager, Danisab

“Workshopul Persolog i-a ajutat pe cei prezenti in mod onest cu instrumente profesioniste sa se cunoasca mult mai bine.” Adrian Dreana, Director, Re-Think Consulting

“Am invatat cum sa implinesc nevoile partenerului de viata in functie de personalitatea lui.”

“Mi s-au deschis ochii sa vad ca profilul meu de personalitate nu se potriveste cu anumite joburi si nu are nici un rost sa le vanez, ca nu le voi prinde.”

“Acum ca ne cunoastem mai bine o sa ne certam mai scurt. Stiu cum sa abordez un conflict in functie de persoana cu care vorbesc.”

Tags: , , , , , , , , ,

Sus