Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Dobânda și comisioanele rămân neschimbate pe toată perioada creditului (25)

By on 2 June 2015 in Credite IMM

Ca şi proprietar de afacere, sunt sigură că eşti atent(ă) la evoluţia ratei dobânzii şi ai o stare de disconfort atunci când nu ştii exact ce plăteşti până la finalul creditului. În cele mai multe situaţii, dobânda şi comisioanele pot suferi modificări pe parcursul perioadei de creditare.

Linie dreapta

Ce dobândă am luna aceasta?

Personal am un credit bancar cu dobândă variabilă care se modifică din 3 în 3 luni și resimt stresul si nesiguranţa dată de acest lucru. Oare a crescut dobânda? Ce va fi peste 3 luni? Și voi ști abia la finalul creditului ce și cât am plătit în total. Acum pot să fac doar o previzionare dar nesiguranţa rămâne.

Cunoaștem cazuri de comisioane introduse sau modificate după semnarea contractului. O parte dintre noi, mai mult sau mai puțin, am trecut prin situații similare.

Dobânzi și comisioane fixe

La ROMCOM ne dorim să construim cu clienții noștri o relație stabilă, transparentă şi sigură. După ce semnezi contractul de credit, dobânzile șI comisioanele rămân neschimbate pe toată perioada creditului. Nu vei primii notificări prin care să te anunţăm de modificările dobanzii sau de introducerea vreunui comision.

Contactează-ne

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele noastre si să beneficiezi de dobandă fixă pe toată perioada creditului cât si de comisioane neschimbate contactează-ne.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus