Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM dă ora exactă în luna microfinanțării

By on 24 October 2022 in Credite IMM, Evenimente

Alături de partenerii noștri, în luna octombrie sărbătorim Luna Microfinanțării. În această lună organizațiile de microfinanțare din România membre ale Asociației de Microfinanțare desfășoară acțiuni locale în scopul de a informa și sensibiliza publicul larg, factorii de decizie politică și mass-media cu privire la impactul pe care microfinanțarea îl are asupra incluziunii financiare, sociale și a dtării antreprenoriatului în țara noastră. 

La nivel european, un furnizor de microcredite se referă la organizațiile care acordă microcredite de până la 50,000 Euro microantreprenorilor în mod direct sau în parteneriat cu alte instituții financiare (de exemplu, bănci). Valoarea portofoliului brut de microcredite al membrilor Asociației de Microfinanțare la sfârșitul anului 2020 era de 1.9 miliarde Lei, cu o creștere de 9.75% față de decembrie 2019, și un număr de 104 mii de clienți activi.

Creditele ROMCOM sunt acordate prin intermediul Societăţii de Microfinanţare IFN ROMCOM SA, din fonduri alocate de finanțatori instituționali internaționali care includ Social Impact AG, COOPEST, Symbiotics și Fondul European de Investiții. IFN ROMCOM SA este unul din membrii fondatori ai Asociației de Microfinanțare din România. În perioada 1992-2021, ROMCOM a finanţat peste 2.800 proiecte de afaceri, prin care s-au creat şi susţinut peste 11.000 de locuri de muncă.

Pentru a sărbători luna microfinanțării, în perioada 24-31 Octombrie IFN ROMCOM SA acordă primilor 10 clienți care semnează unul sau mau multe contracte de credit, cu o valoare cumulată de până la 50,000 Euro sau echivalentul în RON, un ceas elvețian în valoare de 600 lei.

Dacă ești un mic întreprinzător și ai nevoie de finanțare pentru a-ți crește afacerea, te putem ajuta noi, cu un microcredit de la ROMCOM. Credem cu tărie că cei 30 de ani de experiență în domeniul creditării IMM-urilor ne recomandă drept un partener de încredere pentru afacerea ta. 

Procesul pentru obținerea unui credit ROMCOM este simplu și rapid. Lasă-ne aici datele tale de contact și unul din consultanții noștri de credite vor lua legătura cu tine pentru a discuta detaliile.

Tags: ,

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus