Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Pot plăti anticipat oricând pe durata creditului (31)

By on 1 September 2015 in Credite IMM

Când contractezi un credit ROMCOM poți alege perioada de rambursare care ți se potrivește, în limita a 60 de luni și în funcție de tipul de credit ales. Cei mai mulți clienți optează pentru perioada maximă de rambursare, care echivalează cu cea mai mică rată lunară. Chiar dacă pentru început o rată lunară mică poate părea o idee bună, un termen mai lung lung de plată înseamnă dobânzi mai mari plătite.

Credit plata anticipata

Vestea bună este că la ROMCOM îți dăm posibilitatea să rambursezi anticipat integral sau parțial creditul, oricând în perioada de derulare. Astfel poți reduce costurile cu dobânda aferentă creditului. Chiar și în situația în care alegi să rambursezi anticipat tot creditul, la noi îți rămâne o ușă deschisă pentru situații viitoare în care vei avea nevoie de finanțare.

Dacă faci o rambursare anticipată parțială, care acoperă cel puțin 10% din valoarea inițială a creditului, îți vom recalcula dobânda în funcție de principalul rămas de plată după rambursare, și vei avea rate mai mici. Dacă rambursezi anticipat integral tot împrumutul, vei achita dobânzile calculate până în ziua plății, și dacă ai plătit ratele la timp, nu vei avea nici un comision suplimentar de rambursare anticipată.

Procedura de rambursare anticipată este cât se poate de simplă. După ce faci rambursarea anticipată, consultantul tău de credit va pregăti un act adițional cu noul grafic de rambursare sau, dacă ai rambursat integral, cu mențunea închiderii creditului și stingerea obligațiilor aferente.

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele noastre de creditare te invităm să ne contactezi sau sa arunci o privire peste seria de articole 100 Argumente pentru un credit ROMCOM.

Tags:

Dana Fetea

Despre autor

Despre autor: Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus