Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Poți utiliza un bun ca și garanție pentru mai multe credite (33)

By on 30 September 2015 in Credite IMM

În vederea obținerii unei finanțări, una din condițiile esențiale, este garantarea cu un bun real, mobil sau imobil. Aceasta trebuie să acopere cel puțin 120% din suma împrumutată, dar se întâmplă deseori ca acest bun să fie mult mai valoros în comparație cu suma solicitată.

Familia ROMCOM

De peste 20 de ani

Având o experiență de peste 20 de ani în furnizarea de servicii de finanțare pentru înreprinderile mici și mijlocii, noi, consultanții ROMCOM suntem conștienți de faptul că afacerea ta are încă de la început nevoi multiple de finanțare.

Mai multe credite

Astfel ,dacă ești în plin proces investițional se întâmplă deseori să ai nevoie și de o finanțare pentru derularea activității curente, sau poate aplici în paralel la un proiect cu fonduri nerambursabile, caz în care ai nevoie de o cofinanțare.

La ROMCOM, putem satisface aceste nevoi concomitent, utilizând aceeași garanție pentru finanțarea afacerii tale, atâta timp cât garanția inițială acoperă cel puțin 120% din suma totală a creditelor solicitate.

Vino să discutăm

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele noastre de creditare te invităm să ne contactezi sau sa arunci o privire peste seria de articole 100 Argumente pentru un credit ROMCOM.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus